Dédmamám szelleme lehetett?
Egyik hajnalban arra riadtam fel, hogy éreztem, hogy valaki ott van velem a szobában. Nem tudtam megfordulni, a szememet nem mertem kinyitni. Csak éreztem a jelenlétet. Borzasztó erős érzés volt, majd az egész eltűnt a tükröm felé. Nem tudom mennyi ideig tartott, teljesen elveszítettem az időérzékemet. De azonnal éreztem, hogy valaki meghalt. Reggel felkeltem, és ugyan emlékeztem az egészre, de nem mondtam senkinek. Gondoltam, rosszat álmodtam. Úgy voltam vele, hogyha valaki meghalt volna szólnak a szüleim.
Elmentem suliba, egészen megnyugodtam, bár többször eszembe jutott ez a hajnali eset. Aztán amikor hazaértem közölték velem, hogy dédimamám meghalt az este. Sőt mint kiderült, körülbelül abban az időben történt a dolog, mint amikor én felriadtam.
Véletlen egybeesés lenne vagy tényleg ő volt?
Nincsen kizárva hogy ez pananormális jelenség lenne,de mégis
szerintem ez véletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!