Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez most mi volt? Nagyon...

Ez most mi volt? Nagyon megijedtem

Figyelt kérdés

Itt fekszem az ágyon és hallom ahogy valaki suttog bár lehet ezt beképzelem a félelemtől de az előbb olyan volt mintha valaki a kezét rátenné a fejemre és akkor hirtelen hideg is lett...

Kérem olyanok válaszoljanak akik hisznek az ilyenekben,mert soha nem ittam,nem drogozok,nem vagyok őrült és ez tényleg megtörtént az előbb

Múltkor pedig az ágyon ültem és az olyan volt mintha magától mozogna alattam.

2020. dec. 15. 11:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
43%

"soha nem ittam"

Lehet, hogy pont ez a baj.

2020. dec. 15. 11:30
 2/12 anonim ***** válasza:
72%
Kedvesem, mi honnan tudjuk? Nem voltunk ott, ha megtörtént, hát megtörtént, úgysem tudsz tenni mit ellene. Imádkozz, vagy szórd magad körbe sóval, ha ez megnyugtat, de semmiképp se félj, mert az táplálja a gonoszokat. (ha léteznek egyáltalán)
2020. dec. 15. 11:36
 3/12 kecske2222 válasza:
13%
Ha nincs szeretőd akkor valszeg csak beképzelted, ha gondolod menj el egy pscihológushoz az biztos segítene
2020. dec. 15. 11:47
 4/12 anonim ***** válasza:
17%
Soha nem ittál? Rég szomjan haltál volna.
2020. dec. 15. 12:19
 5/12 anonim ***** válasza:
80%

Szia!

Ez egy szellem volt, nem kell aggódnod, nem bántanak valószínűleg kapcsolatba akar lépni veled.

A hideg érzet az energia változás miatt van olyankor rázhat a hideg is és liba bőrös is lehetsz.

Suttogni akkor szoktak, ha valamit tudatni szeretnének veled.

Valaki nem meg halt mostanában a környezetedben?

A mozgást az energiájukkal és "erejükkel" csinálják általában "tesztelik" magukat,nem lesz ebből semmi problémád.

Ez nem olyan mint a horror filmekben, hogy megringat aztán megöl. Egyszerűen tudat valamit veled, lehet csak azt jelezte, hogy ott van veled.

Vannak ártó szellemek is, de ezok a legnagyobb kárt amit tehetnek, hogy az energiádat szívják (fejfájás, hátfájás illetve kimerültség érzet.)

Én hiszek ebben, érzem a jelenlétüket, nem félek tőlük,neked sem kell.

Nyugodj meg!

Remélem tudtam segíteni. Ha egyéb kérdésed van írj nyugodtan!

Üdv:Bogi😊

2020. dec. 15. 12:24
 6/12 anonim ***** válasza:
37%

5-ös.

Amikor magamhoz nyúlok, akkor is néz a szellem?

2020. dec. 15. 12:30
 7/12 anonim ***** válasza:
37%

Magahoz nyúlsz?

Maszturbálásra gondolsz?

Ha wc-n vagy is oda mehet hozzád, nem várja meg, hogy végezz. 😊

2020. dec. 15. 12:32
 8/12 anonim ***** válasza:
30%
Na, király, így még könnyebb lesz, hogy ezt is tudom!
2020. dec. 15. 12:35
 9/12 anonim ***** válasza:
29%
Miért?
2020. dec. 15. 12:38
 10/12 Berserker88 ***** válasza:
30%
Gondolom a suttogás a hangok voltak a fejedben, esetleg talán még az is lehet, hogy a lelkiismereted volt. A hideget azt nehéz megfejteni, ez sokkal ravaszabb kérdés, bár most hogy bele gondolsz végülis December van.
2020. dec. 15. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!