Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom (nagyon...

Mit jelent ez az álom (nagyon megijedtem)?

Figyelt kérdés

Az éjjel dédi mamámról álmodtam aki tavaly novemberben halt meg azt álmodtam hogy bementem a boltba ahol ő árult (igazából nem dolgozott boltba) és mondtam neki hogy ki kell menjek a wc-re,miközbe mentem hátra szőlőt láttam és valahogy bekerült a számba éreztem hogy finom édes ize van de kiköptem mert eszembe jutott hogy nincs megmosva.Az udvaron kicsi keresztek és pénzérmék voltak (fekete-zöldes szinűek voltak).Mentem vissza mamámhoz de hirtelen az ő házába voltunk és le volt ülve a küszöbre

és akkor bekattant hogy álmodom de nem tudtam magamat irányitani csak tudtam hogy ez álom,mondta hogy öleljem meg,megöleltem és elkezdett puszilgatni(én nem adtam puszit)úgy puszilgatott mintha sohase látott volna ekkor hirtelen egy kocsidudát hallottam és mamám meghalt a kezem között.Nagyon rossz volt meg is ébredtem és remegtem a félelemtől egyből imátkozni kezdtem.Szerintetek jelent valamit?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2016. febr. 22. 11:06
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha tényleg így halt meg, akkor bűntudatod van.
2016. febr. 25. 03:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!