Olyat álmodtam ami nagyon valóságos volt, pedig nem volt az. Ez mi? Nagyon megijedtem.
Reggel elég riadva keltem. Azt álmodtam, hogy felszálltam egy űrhajóra és kilövésre kész voktunk. Be is csatoltam magam aztán valami fizikás dolgot mondtam. Kilőttek minket és kész vége meghaltam. Az utolsó emlékem, hogy mindenütt rémült arcok voltak.
Az ijesztő számomra az, hogy egy felnőtt nő voltam, olyan 35 körüli és egyántalán nem úgy nézek ki.mint ahogy ott. Sose érdekeltek az űrkutatások stb és nem néztem ilyen filmeket, nem olvastam ilyen könyveket. Most viszont elketdtem nert valami belső érzés ezt súgja.
Olyan volt mintha dezsavúm lett volna és átéltem volna valójában a dolgot. Pedig ez lehetlen.
Szerintetek miért álmodtam olyat, amihez semmi közöm?
A válaszokat köszönöm! 15 éves lány vagyok ha ez számít.
Mert olyan agyterületeid aktiválódtak, amik az alábbi álmot generálták.
Nem jelent semmit.
Köszi a válaszokat.
Hát utolsó nem nagyon hiszem, hogy van ilyen, hisz 15 éves vagyok már. Csak az a bajom, hogy mondom azt sem tudtan soha ,hogy miképp néz ki belülrők egy űrhajó. Meg ilyenek. És ma gondolkodtam, elég sok apróságra emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!