Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Kíváncsi vagyok mások vélemény...

Kíváncsi vagyok mások véleményére, hülyéskedők kíméljenek, ahhoz túlságosan is megijedtem. Élt át valaki hasonlót? Többi lent.

Figyelt kérdés
Tegnap azt álmodtam, hogy egy réten voltam egy csomó idegennel. Furcsa volt, hogy pl. az egyik csikizte a talpamat, de már inkább rossz érzés volt, hiába kértem, hogy hagyja abba. Volt egy a sok közül aki kedves volt velem. Hirtelen egy szobában voltunk, a szerelmem képét vette fel. Megcsókolt, és majdhogynem orgazmust éltem át. Felébredtem, hallottam, hogy olyasmit mondott, hogy, pont olyan vagyok, mint amilyennek elképzelt. Éreztem az ölelését. ő egy szellem?
2014. szept. 8. 11:32
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Kesze kusza álom, vagy csak nem szedted össze magad, és nem jól fogalmaztál.

nincs ebben semmi ijesztő, lehet bekajáltál, sokat ettél, megfeküdte a hasad, és ez ugye általában kihat a nyugodt alvásra, álmokra is.

ennek a hatását élvezted a nyugtalan álmok miatt.

2014. szept. 8. 11:54
 2/3 anonim válasza:
Nekem is volt már olyan álmom,hogy egy kígyó megharapott.Aztán mikor felkeltem ugyanúgy éreztem,mint az álmomban.Elég szar érzés volt :D
2014. szept. 8. 14:45
 3/3 A kérdező kommentje:
máskor is volt, hogy valaki szólongatott, mondjuk az meg női hang volt. Hozzáteszem már 7 éve küszködök lidércnyomásos álmoktól... elég kesze-kuszán írtam le, de valahogy így volt az álmomban is. Egyébként köszönöm a válaszokat.
2014. szept. 8. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!