Azt almodtam, hogy fekve repulok a szobamban, nagyon valosagos volt. Ez mit jelent?
Asztrálutazás: Gyerekkoromban én is gyakran utaztam így (álmomban). Első 2..3 alkalomal volt egy szőnyeg is alattam, később kitartott kézzel ment a dolog. A sok alkalomban egy közös mindig volt: rendkívül erősen és folyamatosan kellett koncentrálnom, hogy repüljek. Ahogy csökkent a koncentráció, azonnal süllyedni kezdtem.
Később nem csak otthon játszódott le az álom és nem egyedül a repülésen volt a hangsúly sem, hanem egyéb "történetek" játszódtak le párhuzamosan.
Egyik alkalommal a város egyik vasútállomásától repültem haza, azonban a környezet teljesen más volt. Másképp néztek ki házak, az utcák burkolata macskaköves volt, emberek sokkal kevesebben voltak az utcákon, stb.
Nem is tudtam hova tenni a dolgot, míg meg nem láttam egy korabeli fotót az 1930-as évekből.. :OOO Na pont olyan volt a környék azon része, amit a fotó megörökített.
Korábban sose láttam ilyen fotót, nem lehetett egy kósza emléknyom, amiből álmomban az agyam összerakta a tájat.
Vagyis nemcsak térben, hanem időben is lehet utazni.
Te is képes vagy erre, régen talán úgy mondták, "alkalmas vagy médiumnak"? :)
Egy dolgot kell még megtanulnod: A programozott álmodást. Azaz előre koncentrálással magad határozod meg álmod főbb menetét (helyszín, idő). Ha azt elsajátítod, egy új világot ismersz meg. Ha a jövőbe mész, egy keveset változtathatsz is rajta. Jó utazgatást, több is lesz még, de erősen akarni kell és folyamatosan finomítgatni, dolgozgatni rajta - másképp nem megy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!