Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Nagyon megijedtem mi miatt...

Nagyon megijedtem mi miatt történt ez?

Figyelt kérdés
Eléggé szkeptikus ember vagyok. Tegnap ültem a szobában olvastam, hallottam hogy nyílik az ajtóm. Mire odanéztem visszazáródott. Kimentem megkérdezni a tesómat, aki zuhanyzott hogy nem ő volt, de kiderült, hogy még nem jött ki. Bejárati ajtó zárva volt, ablakok nem voltak nyitva, háziállatom nincs. Ma pedig egy nagy csattanást hallottunk, a konyhából kimentünk megnézni de semmi nem volt.
2016. márc. 31. 11:28
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Talán a szél volt.
2016. márc. 31. 11:42
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Ja, bocsi most olvasom a kérdést. Akkor nemtom.
2016. márc. 31. 11:42
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Még mindig 1-es vagyok. A kulcslyukon is befújhatott a szél.
2016. márc. 31. 11:43
 4/8 A kérdező kommentje:
A kulcslyukon nem tud befújni, mert olyan a kilincs, hogy egy pici hely van rajta, a kulcsnak. A szobaajtó meg be volt csukva, ezért nem értem, hogy történhetett.
2016. márc. 31. 11:52
 5/8 anonim ***** válasza:

Végtelen sok dolog lehetett.

Valszeg nen az ajtinyilast hallottad csak azt hitted, lehet a szomszed ajtaja is ugy nyikorog

Konyhaban pl a száriton arrebb eshettek pl a poharak egymáson, de semmi nem esett le

Egy rakás minden lehet igy nem zárhato ki semmi hogy patajelenseget kelljen keresni.

Nálam meg olyan volt, hogy magátol felkapcsolodott a villany. Odamentem, lekapcsoltam.

Erre megindult a konyhai csapbol a víz, de zubogva. Vagy tizet tekertem, mire elzartam. Es egyedul voltam otthon..ez már szerintem parajelensegesebb

2016. márc. 31. 12:03
 6/8 anonim ***** válasza:

* ha lehet ezekbek a jelenségeknek ertelme, a törtenethez tartozik, hogy aznap csalt meg a parom akirol azt hittem a nagy ő.

De mivel mi nem értjük a jelenségek értelmét, nem gondolnám hogy üzenet értékük lenne

Azota elköltöztem es az azota másik expáromtol kapott keresztnyaklanc ami a szekrényen lóg mindig, egy éjszaka elkezdett mozogni es folyamatosan kopogott a szekrenyajton mig felkeltem rá teljesen. Pedig a legnagyobb kereszthuzatban sem mozdul meg soha.

Másnap jelentkezett az ex akivel nem is beszéltünk már...

2016. márc. 31. 12:10
 7/8 anonim ***** válasza:

"Eléggé szkeptikus ember vagyok"

Jajj már minden ezós ezzel jön ,hogy térítsen. És ha szkeptikus vagy, akkor miért először PONT itt teszed fel a kérdést, ahelyett hogy pontosan utána járnál a dolgoknak és a történések mögé néznél. Egy szkeptikus először megpróbál rá logikus magyarázatot találni, minden dolgot számításba vesz, megvizsgál. Ha ez megvolt és így sem talál rá racionális választ, akkor utána néz könyvekben, interneten stb ezeknek és esetleges okaiknak. Ha még így sem talál rá megoldást, akkor egy fórumon kér segítséget vagy egy szakértőnél.

Azt furcsálom leginkább, hogy ha tényleg szkeptikus vagy, miért nem a tudomány kategóriánál tetted fel a kérdést?!

A lényegre térve, ha végigcsinálod a történéseknek a szkeptikus vizsgálatát, akkor választ kaphatsz az eseményt kiváltó jelenségre.

Egy próbát megér, nem?

2016. márc. 31. 15:21
 8/8 anonim válasza:
Mivel a lélek energia, így nem veszhet el, ahogy szokás mondani. Hiszem, hogy van ilyen, hogy egy lélek test nélkül szaladgál. Velem sok megmagyarázhatatlan dolog volt. Édesapám halála után, éreztem egy rossz dolgot körülöttem, átvette a mindennapokat és elgyengített. (szkeptikus, rosszindulatú embereknek elmegyarazva.) nem nem volt jó ember, nem termeszetes halált halt,és könnyítette a világon azzal amikor megtette. A tobozmirigy egy olyan dolog amiről már sokan halottak, a két agyfeltek között elhelyezkedő kis reszünk. A tuljdonsága az, hogy lemezkék helyezkednek el benne amiknek a legnagyobb a rezgésszámuk, tudni illik, tanulhattuk, hogy minden rezeg csak ami velünk egy rezgésszamot üt, látjuk, ha az asztalnál megváltoztatnánk a rezgésszámat, de tömörszerkezet maradna, nem latnánk, de ereznénk, de általábanamit nem látunk vagy anyagából adódóan más összetételű es halmazállapotú. Nos, a tobozmirigy eltömődik idővel ahogy felnövünk pl. A fluortól(fogkrém ) így a kapacítas is csökken ennek észlelésére. Láttam és éreztem, rossz ember volt és halála után is az volt. Dolgok estek le stabil helyzetükből, arcesz illatot éreztem , amit ő viselt, az emberek nem érezték jol magukat nálunk ezek miatt. Barátnőm segített, megnéztük valóban így van e. Gyertyát gyűjtöttünk es akármerre fordultam a láng egy helyre fordult vízszintesen. Megszuntettuk a huzatot és arrol az irányból, amelyrőlerkezhetett a hatás, eltakartuk hogy meglássuk tényleg igaz amit látunk. Erdekes dolgok történtek, el kellett költözni és ez megszűnt. De a tükör az amiben megjelenik. Láttam és éreztem. Megmagyaráztam. Biztosra tudatta velem.
2016. ápr. 8. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!