Nagyon megijedtem mi miatt történt ez?
Végtelen sok dolog lehetett.
Valszeg nen az ajtinyilast hallottad csak azt hitted, lehet a szomszed ajtaja is ugy nyikorog
Konyhaban pl a száriton arrebb eshettek pl a poharak egymáson, de semmi nem esett le
Egy rakás minden lehet igy nem zárhato ki semmi hogy patajelenseget kelljen keresni.
Nálam meg olyan volt, hogy magátol felkapcsolodott a villany. Odamentem, lekapcsoltam.
Erre megindult a konyhai csapbol a víz, de zubogva. Vagy tizet tekertem, mire elzartam. Es egyedul voltam otthon..ez már szerintem parajelensegesebb
* ha lehet ezekbek a jelenségeknek ertelme, a törtenethez tartozik, hogy aznap csalt meg a parom akirol azt hittem a nagy ő.
De mivel mi nem értjük a jelenségek értelmét, nem gondolnám hogy üzenet értékük lenne
Azota elköltöztem es az azota másik expáromtol kapott keresztnyaklanc ami a szekrényen lóg mindig, egy éjszaka elkezdett mozogni es folyamatosan kopogott a szekrenyajton mig felkeltem rá teljesen. Pedig a legnagyobb kereszthuzatban sem mozdul meg soha.
Másnap jelentkezett az ex akivel nem is beszéltünk már...
"Eléggé szkeptikus ember vagyok"
Jajj már minden ezós ezzel jön ,hogy térítsen. És ha szkeptikus vagy, akkor miért először PONT itt teszed fel a kérdést, ahelyett hogy pontosan utána járnál a dolgoknak és a történések mögé néznél. Egy szkeptikus először megpróbál rá logikus magyarázatot találni, minden dolgot számításba vesz, megvizsgál. Ha ez megvolt és így sem talál rá racionális választ, akkor utána néz könyvekben, interneten stb ezeknek és esetleges okaiknak. Ha még így sem talál rá megoldást, akkor egy fórumon kér segítséget vagy egy szakértőnél.
Azt furcsálom leginkább, hogy ha tényleg szkeptikus vagy, miért nem a tudomány kategóriánál tetted fel a kérdést?!
A lényegre térve, ha végigcsinálod a történéseknek a szkeptikus vizsgálatát, akkor választ kaphatsz az eseményt kiváltó jelenségre.
Egy próbát megér, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!