Ez mi lehetett? Nagyon megijedtem
Figyelt kérdés
Kimentem a mosdóba, letettem a tükör elé a telefonomat. Bejöttem és közben elfelejtettem hogy hogy hol hagytam. Mivel sehol sem találtam felhívtam a vezetékes telefonunkról hogy megtaláljam. Amíg figyeltem hol rezeg közben észre vettem hogy valaki felvette de csak ilyen lihegés hallatszott. Megijedtem és 10mp után letettem. Ekkor eszembe jutott hogy hol hagytam. Kimentem és ott volt. Nem volt itthon a férjem, egyedül voltam a házban. Nagyon megijedtem...2020. jan. 14. 14:24
1/7 anonim válasza:
Úgy látszik, valahogy bejutott hozzátok a fürdőszobai lihegő. Végig kell locsolni kólával a fürdőt, akkor valószínűleg elmegy. De márkás legyen! Coca vagy Pepsi. Mi egyszer Freeway kólával próbálkoztunk, és nem használt.
2/7 anonim válasza:
Nem lihegtél bele a hangpostafiókba egyszer?
3/7 anonim válasza:
A saját telódon is láttad, hogy fogadott hívásod volt? Mert ha nem akkor csak vonalhiba v. a hangpostádra vettél fel lihegő hangot.
4/7 anonim válasza:
Nemeth sanyi bacsi odakuldte a szent szellemet
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon viccesek egyesek...
Igen a sajátomon is láttam mint fogadott hívás.
2020. jan. 14. 18:17
6/7 anonim válasza:
Az 1. és 4.válaszoló nagyon jó volt 😀 de komolyra fordítva, lehet szellem jelenség is. Nem halt meg rokon, ismerős mostanában? Pár hónapja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!