Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi lehetett ez? Nagyon megijed...

Mi lehetett ez? Nagyon megijedtem. Segitetek?

Figyelt kérdés

démonos, szellemes dolgokrol olvastam...(pedig nem szabadna, jehova tanuja vagyok..de szeretem ezeket a temakat....csak utana mindig felek)....es olvasas kozben ereztem h "valami nem jo a torkomban..."

nyeltem egyet, nagyon fajt!!

köhögnom kellett. elmult...es abban a pillanazban eros nyomast ereztem a vallamban! fajt..es meg most is faj.

mi lehetett ez? nagyon megijedtem.

14/L

2013. máj. 18. 23:43
 1/5 anonim ***** válasza:
A pszichéd kihat a testedre. Te generálod
2013. máj. 18. 23:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem teljesen biztos, hogy csak te generálod.
2013. máj. 19. 01:44
 3/5 csinos válasza:
MASZÍROZD MEG JÓ ERŐSEN!
2013. máj. 24. 14:49
 4/5 anonim válasza:
52%
te sem lehetsz komplett ha jehova tanuja vagy...aztán csodálkozol hogy beszarsz a démonoktol..az egész szekta amiben bennevagy az 1 zombie közösség akik megeszik az agyadat...vagy már megették..zombie apokalypsis :D
2013. máj. 30. 21:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Tök jó, hogy segítséget kérnek, aztán olyan válaszok érkeznek rá, hogy csak még inkább rontanak a kérdező helyzetén.

Ha félsz ezektől a dolgoktól, akkor nem szereted, elvégre gondolom nem szeretsz félni sem, így legközelebb lehetőleg ne olvassál ilyeneket.

Vagy a félelmed generálta, vagy valóban démonikus támadásnak tetted ki magadat, de inkább arra tippelnék, h a félelmed fizikálisan is kihatott a szervezetedre.

Szerintem se járj Jehova tanúihoz, fiatal vagy még, ha hinni akarsz Istenben az nagyon jó, sőt, de ráérsz még eldönteni, hogy melyik gyülekezethez tartozz...sajnos jót ezen felekezetekről én se tudok mondani.

Legközelebb pedig, ha ilyened lesz ne félj, próbáld leuralni a félelmedet, vagy, ha újra előfordul menj házi orvoshoz és mond el neki is.

Ha mindenáron maradni akarsz Jehova tanúnak, akkor törekedj arra, hogy két lábon a földön járj...minden fura dologra első sorban racionális magyarázatot keress, mert az a normális, hívőként is!

2013. jún. 5. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!