Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi lehet ez és miért? Nagyon...

Mi lehet ez és miért? Nagyon megijedtem! Csak normális válaszokat légyszi.

Figyelt kérdés
Próbálok rövid lenni. 12 éve épitkeztünk egy üres telekre, kertvárosi részen. Régebben nagyon sok "érdekes,megymagyarázhatatlan" jelenséget tapasztaltam,amikből még-még az elmúlt pár évben is észleltem , de próbáltam nem tulajdoítani jelentőséget a dolgoknak. Azóta lett egy lányom, aki most 2,5 éves. Mai nap épitőkockával játszottunk,nevetgéltünk. Aztán hirtelen a lányom átnézve a vállam felett a mögöttünk lévő folyosóra(ahol a hálószobák vannak) nézett,és lesápadva közölte, hogy valaki figyel az ajtóból. régebben is folyton bácsikat és néniket hajtott, hogy a plafonon vannak, de próbáltam nem foglalkozni vele, (hisz csak 1-2 éves pici gyerek, stb, de azért picit féltem.) Na szóval a mai eseményre visszatérve, miután közölte az ölembe ugrott, és egy pár percig tereltem a témát úgy megijedtem. Aztán olyan félős arccal elkezdte mondani a kicsim, hogy nem anya nincs ott nem volt ott senki... A frász jött rám a hideg rázott, majd furcsa zajok jöttek a folyosóról, és elkezdett görcsölni erősen a hasam alja, (gyanakodtam a terhességre a napokban, nem tom mennyi köze lehet a dologhoz) és mivel elég sötét van lámpafénynél vagyunk, ami elkezdett villogni. Régebbi sztorit is tudnék mesélni,de így is hosszúra sikeredett. Előre is köszönöm a nomrális válaszokat. eléggé megijedtem.
2013. márc. 14. 12:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
31%

Ki vagy merulve lehet, es akit igy megvisel egy izolaltabb hely, az nem szabad ilyen helyre köktözzön.

Valtoztassatok lakhelyet vagy menj surgösen pszihologushoz!

Az en lanyom is latott macikat a falon meg ilyeneket, elenk a fantazia ebben a korban.

2013. márc. 14. 12:54
 2/11 A kérdező kommentje:
nem mondanám "izoláltabbnak", hiszen 3 max 4 kilométer választ el a városcentrumtól. De egyébként semmi bajom lelkileg, de ez nagyon megijesztett,hisz épp nagy nevetés közepette voltunk.
2013. márc. 14. 12:56
 3/11 anonim ***** válasza:

Ami utána történt, hogy elkezdett görcsölni a hasad, az már csak a félelem miatt történhetett. Érthető ,hogy megijedtél.

Lehet, hogy lát a kislányod szellemeket, az is lehet, hogy kitalálja. Ezt nem tudom. Én gyerekként láttam szellemeket, viszont én sosem mondtam el ezeket a szüleimnek. Magamban tartottam rendesen. Ha legközelebb előfordul még egyszer ilyen kérdezd meg a lányodtól, hogy hogy néznek ki azok akiket lát.

2013. márc. 14. 13:23
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
ha látja rajtad hogy félsz minden zajtól és minden sarokban valami rossz szellemet vélsz, akkor ez át fog ragadni rá is. és mindentől félős gyereked lesz.
2013. márc. 14. 13:39
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Régebben nemhiába volt szokás a házszentelés.
2013. márc. 14. 13:45
 6/11 anonim ***** válasza:

okean-nal egyetértek, ne erősítsd benne ezt a dolgot, mert neki ártasz vele.

Az is lehet, hogy csak egy bogár repült el a lámpa előtt, és a hatalmas árnyéktól beindult a fantáziája. Nem tudom, hogy direkt játszott rá, vagy komolyan elhitte, hogy van ott valaki, de egyik esetben sem tanácsos erősíteni benne a dolgot.

"furcsa zajok jöttek a folyosóról"

"elég sötét van lámpafénynél vagyunk, ami elkezdett villogni"

Akár az a bizonyos bogár is lehetett, vergődött a lámpán, mint hal a szatyorban. :D Elég nagy hangzavart tud csapni némelyik.

"elkezdett görcsölni erősen a hasam alja"

Ez a majré egyik tünete. (Minden gonoszság nélkül mondom.)

2013. márc. 14. 13:54
 7/11 Antimod ***** válasza:
69%

Ez egy természetes dolog. Neked nem kell megijedned, mert ugyanúgy nem tudnak hatni rád azokat, akiket a kislányod esetleg lát, mint eddig.

Valószínűleg pár év múlva ő sem lát majd ilyesmit, addig is nyugtasd meg, hogy nem tudják bántani.

2013. márc. 14. 13:59
 8/11 anonim ***** válasza:

"furcsa zajok jöttek a folyosóról"

"elég sötét van lámpafénynél vagyunk, ami elkezdett villogni"

Másik lehetséges magyarázat: A hűtő elindult, és kicsit megrángatta a hálózati feszültséget.

Egyébként a gyerek lehet, hogy nem is látott, hanem hallott valamit, a többit az agy már generálja hozzá, gyerekeknél nagyon valósághűen.

2013. márc. 14. 14:00
 9/11 Antimod ***** válasza:

"Ez a majré egyik tünete. (Minden gonoszság nélkül mondom.)"

Igen, ez valószínű a következmény volt.

2013. márc. 14. 14:00
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Egyébként annyira nem vagyok hülye,hogy egy bogárra azt higyjem "ismeretlen zaj",és nem volt akkora hatalmas lémpafény,mivel azért nappal van, nem korom sötét. A hűtő a közelben sincs.

És nem ijesztgetem a lányomat, pont ez az, dehogy teszem félőssé. én gyerekkorom óta az voltam sajnos, mert egész kicsi korom óta törtétek furcsa dolgok... pedig akkor még nem is hallottam semmiről. De sokan nem hisznek, hiszik el ezeket a furcsaságokat,mindenre reális választ keresnek, pedig van amire nincs. Így volt ezzel a bátyám is.(de már megváltoztatta 1-2 saját bőrén tapasztalt dolog. Visszatérve a gyerekemre, nem vagyok egy hülye aki minden sarokba szellemtől fél... Én biztonságot nyújtok neki, és vigyázok rá, még ha megijedek is, ő ezt nem látja...

2013. márc. 14. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!