Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi lehet ez és miért? Nagyon...

Mi lehet ez és miért? Nagyon megijedtem! Csak normális válaszokat légyszi.

Figyelt kérdés
Próbálok rövid lenni. 12 éve épitkeztünk egy üres telekre, kertvárosi részen. Régebben nagyon sok "érdekes,megymagyarázhatatlan" jelenséget tapasztaltam,amikből még-még az elmúlt pár évben is észleltem , de próbáltam nem tulajdoítani jelentőséget a dolgoknak. Azóta lett egy lányom, aki most 2,5 éves. Mai nap épitőkockával játszottunk,nevetgéltünk. Aztán hirtelen a lányom átnézve a vállam felett a mögöttünk lévő folyosóra(ahol a hálószobák vannak) nézett,és lesápadva közölte, hogy valaki figyel az ajtóból. régebben is folyton bácsikat és néniket hajtott, hogy a plafonon vannak, de próbáltam nem foglalkozni vele, (hisz csak 1-2 éves pici gyerek, stb, de azért picit féltem.) Na szóval a mai eseményre visszatérve, miután közölte az ölembe ugrott, és egy pár percig tereltem a témát úgy megijedtem. Aztán olyan félős arccal elkezdte mondani a kicsim, hogy nem anya nincs ott nem volt ott senki... A frász jött rám a hideg rázott, majd furcsa zajok jöttek a folyosóról, és elkezdett görcsölni erősen a hasam alja, (gyanakodtam a terhességre a napokban, nem tom mennyi köze lehet a dologhoz) és mivel elég sötét van lámpafénynél vagyunk, ami elkezdett villogni. Régebbi sztorit is tudnék mesélni,de így is hosszúra sikeredett. Előre is köszönöm a nomrális válaszokat. eléggé megijedtem.
2013. márc. 14. 12:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem kritizálni akartalak, csak tényleg sok mindent eltanulnak a gyerek, a félelmeinket is :) nekem a tesómnak van két pici gyereke és látom, hogy hogyan játszanak a nyelvel, a szituációkkal, amit hallottak azt valahogy beépítik a mondataikba, reakciókba.

szerintem érdekes kísérlet lenne, ha legközelebb ilyen van szedd össze minden bátorságot és menj ki a folyosóra lesz, ami lesz. bár tudom mondani könnyű, amikor az ember benne van az más :)

és minden jót tényleg.

2013. márc. 14. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!