Mi lehet ez és miért? Nagyon megijedtem! Csak normális válaszokat légyszi.
Figyelt kérdés
Próbálok rövid lenni. 12 éve épitkeztünk egy üres telekre, kertvárosi részen. Régebben nagyon sok "érdekes,megymagyarázhatatlan" jelenséget tapasztaltam,amikből még-még az elmúlt pár évben is észleltem , de próbáltam nem tulajdoítani jelentőséget a dolgoknak. Azóta lett egy lányom, aki most 2,5 éves. Mai nap épitőkockával játszottunk,nevetgéltünk. Aztán hirtelen a lányom átnézve a vállam felett a mögöttünk lévő folyosóra(ahol a hálószobák vannak) nézett,és lesápadva közölte, hogy valaki figyel az ajtóból. régebben is folyton bácsikat és néniket hajtott, hogy a plafonon vannak, de próbáltam nem foglalkozni vele, (hisz csak 1-2 éves pici gyerek, stb, de azért picit féltem.) Na szóval a mai eseményre visszatérve, miután közölte az ölembe ugrott, és egy pár percig tereltem a témát úgy megijedtem. Aztán olyan félős arccal elkezdte mondani a kicsim, hogy nem anya nincs ott nem volt ott senki... A frász jött rám a hideg rázott, majd furcsa zajok jöttek a folyosóról, és elkezdett görcsölni erősen a hasam alja, (gyanakodtam a terhességre a napokban, nem tom mennyi köze lehet a dologhoz) és mivel elég sötét van lámpafénynél vagyunk, ami elkezdett villogni. Régebbi sztorit is tudnék mesélni,de így is hosszúra sikeredett. Előre is köszönöm a nomrális válaszokat. eléggé megijedtem.2013. márc. 14. 12:39
11/11 anonim válasza:
egyáltalán nem kritizálni akartalak, csak tényleg sok mindent eltanulnak a gyerek, a félelmeinket is :) nekem a tesómnak van két pici gyereke és látom, hogy hogyan játszanak a nyelvel, a szituációkkal, amit hallottak azt valahogy beépítik a mondataikba, reakciókba.
szerintem érdekes kísérlet lenne, ha legközelebb ilyen van szedd össze minden bátorságot és menj ki a folyosóra lesz, ami lesz. bár tudom mondani könnyű, amikor az ember benne van az más :)
és minden jót tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!