Panel. Fogalmam sincs mikor épülhetett nemis érdekelt nagyon. De olyan dolgok vannak amiktől frászt kapok. Egyedül vagyok itt és mostmár nem bírom. De nem azért vettem meg hogy elmeneküljek. A testvérem is velem lakott amíg ki nem ment külföldre. A szobája mindig itt lesz számára amikor szüksége van rá. Bevan csukva az ajtó csak takarítani járok be hozzá. Van hogy éjjel random bekapcsol nála a tv éjjel volt hogy kétszer is felkellett kelnem lekapcsolni. Volt hogy kimentem a konyhába és nyitva volt a szekrény ajtó pedig nem hagytam úgy nem vagyok hlye. Aztán a halk szuszogásról léptekről nem is beszélve. Volt olyan hogy becsapódott a bejárati ajtó. Pedig nem is volt nyitva semmi ablak és ami a legdurvább hogy biztos voltam benne hogy zárva kellene lennie. Nembírom ezt félek de nem merem elmondani senkinek mert azt hinnék baj van a fejembe..
És biztos vagyok benne hogy sokan ittis azt hiszik de esküszöm hogy itt valami nagy baj van.
Szoktam játszani egy számítógépes játékkal és messengeren szoktunk mikrofonon dumálgatni közben és bekapcsolva hagytam a mikrofnt amíg leugrottam a boltba és utánna megkérdezték hogy nem vagyok egyedül? Mert azt hallották hogy valaki kibe nyitogatja az ajtót. Aztsem szokták hallani amikor a konyhában kotoncolok vagy tényleg van nálam valaki es ott beszélgetek amíg eszünk. Szóval nem a szomszédot hallották. És torok köszörülést is halottak.
Nagyon para ez az egész.
Van köztetek olyan aki hasonlókat tapasztalt mit tegyek? Vegyek keresztet? Rózsafüzért? Hívjak papot Vagy mit?
A fustolés is ige sikeres gyujts be , fustolovel fostolj gyertya,nm kell medium meg szarok sok a csalo....és visszaélő gonosz...szoval hagyd azokat a...
2020. dec. 12. 10:50
23/42 anonim válasza:
Magyarul tudsz?
Nem nagyon tudom kivenni
2020. dec. 12. 10:54
24/42 anonim válasza:
"Nm kell sok médium meg $z@rok sok a csaló"
2020. dec. 12. 10:54
25/42 Goku Son válasza:
Döntsd el te, soka aza ember aki azt modja az embert az irasarol itelik megnos bnillentyu nem erdekel hogy irok nagyabol erteni lehet az a lenyeg, a kézirásom meg mndig valtozik szerintem nem ez a lenyeg most enkem legalabbis nem ,
2020. dec. 12. 11:00
26/42 SZücsöm válasza:
27 Sajnos én se tudlak komolyan venni. Az írásod/fogalmazásod minősége csak 1 ok de ehhez még az is hozzájön hogy az accountod neve egy Csillagharcos/Saiyan/anime karakter.
2020. dec. 12. 11:45
27/42 anonim válasza:
#21 Nem, nem léteznek. Törölhetik akárhányszor a válaszom :D
2020. dec. 12. 14:25
28/42 anonim válasza:
Fokhagyma az ablakba illetve ha hallod ezeket a hangokat mond és érezd hogy szeretlek bárki is vagy. Ha gonosz lélek azonnal távozik ( eléggé elmebetegnek hangzik de működik)
2020. dec. 12. 15:14
29/42 Goku Son válasza:
Nem érdekem hogy bárki komoylan vegyen a lérdezőnek ha kella válasz kell , ha nem leszaram , nem izgat az meg hogy mit hasznalok komoly mi komolytalan relative ,mert az emberiseg teli millio gorcs rgeszmevel ,tovabba nem kivanok valaszolni, a megoldas s kerdezo valaszara már attam választ, tovább nem érdekel ha nem kérdez, mások nem érdekelnek :) (nem önzöség) Ön becsülés, attol mert szépen irok és az igazi nevemet teszem ki attol komolyabb leszek? hat nm csak egyesek hamis képtudatába mi a valóség?az amit alkotol a fejedbe, nem magyarézkodok ugy tartja a mondas hogy okosak ellen nehéz vitat gyozni hulyek ellen lehetetlen , És ved ahogy akarod nem érdekel továbbá pá nektek :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!