Borzasztóan félek az új lakásunkban?
Panel. Fogalmam sincs mikor épülhetett nemis érdekelt nagyon. De olyan dolgok vannak amiktől frászt kapok. Egyedül vagyok itt és mostmár nem bírom. De nem azért vettem meg hogy elmeneküljek. A testvérem is velem lakott amíg ki nem ment külföldre. A szobája mindig itt lesz számára amikor szüksége van rá. Bevan csukva az ajtó csak takarítani járok be hozzá. Van hogy éjjel random bekapcsol nála a tv éjjel volt hogy kétszer is felkellett kelnem lekapcsolni. Volt hogy kimentem a konyhába és nyitva volt a szekrény ajtó pedig nem hagytam úgy nem vagyok hlye. Aztán a halk szuszogásról léptekről nem is beszélve. Volt olyan hogy becsapódott a bejárati ajtó. Pedig nem is volt nyitva semmi ablak és ami a legdurvább hogy biztos voltam benne hogy zárva kellene lennie. Nembírom ezt félek de nem merem elmondani senkinek mert azt hinnék baj van a fejembe..
És biztos vagyok benne hogy sokan ittis azt hiszik de esküszöm hogy itt valami nagy baj van.
Szoktam játszani egy számítógépes játékkal és messengeren szoktunk mikrofonon dumálgatni közben és bekapcsolva hagytam a mikrofnt amíg leugrottam a boltba és utánna megkérdezték hogy nem vagyok egyedül? Mert azt hallották hogy valaki kibe nyitogatja az ajtót. Aztsem szokták hallani amikor a konyhában kotoncolok vagy tényleg van nálam valaki es ott beszélgetek amíg eszünk. Szóval nem a szomszédot hallották. És torok köszörülést is halottak.
Nagyon para ez az egész.
Van köztetek olyan aki hasonlókat tapasztalt mit tegyek? Vegyek keresztet? Rózsafüzért? Hívjak papot Vagy mit?
Panel, tehát sokan laknak ott. Minél többen vannak összezsúfolva valahol, annál több mindent cipelhetnek a házba, amit nem kéne...
Tehát simán lehet, hogy valamelyik lakótól ered.
Pl egy ismerősömnél is voltak oknélküli ajtócsapódások meg hasonló para dolgok. Egyszer aztán kiderült, hogy a földszinten egy pali öngyilkos lett és már egy hete holtan feküdt a földszinti lakásban. És tessék, az emeletinél is parajelenségeket produkált. Miután elvitték a holttestet, ezek megszűntek. Persze nem kell ahhoz, hogy halott legyen az épületben, lehet ezer más oka is.
Én is videóval/hangfelvétellel kezdeném hátha legalább saját magamnak be tudnám bizonyítani hogy nem csak képzelődöm.
Koborlo1 A módszer amit írtál honnan van? Balogh Bélától hallottam valami hasonlót egy videójában. Az is valamiféle fény védelem volt és azt állította hogy volt egy tanár ismerőse aki megpróbálta felhúzni ezt a fajta fény védelmet (bár még nem olvastam azt a könyvét ahol leírja hogy kell ezt felépíteni) és lerepült egy könyv a polcáról visszatette és újra kezdte a folyamatot aminek az lett az eredménye hogy másodjára is lerepült. Állítólag csak másodjára "sz*rt" be mert akkora képződött le a fejében hogy valószínűleg nem csak "véletlenül" esett le magától a könyv.
Ezt állítólag meg is említette BB-nek aki annyit mondott hogy ez annyit jelent hogy valóban van oka felhúznia a védelmet hisz nem véletlen hogy megpróbálta (sikeresen) megakadályozni egy entitás ennek a végrehajtásában.
15-ös, nem egy konkrét technika ez, inkább e kérdezőre és a problémájára szabott lehetséges megoldás...a tudat teremt...ha valahová fényt akarunk vinni, ott fény lesz :)
Balogh Béla hiteles, nem ismerem mélységében a munkásságát, de mindenképpen pozitív szereplő.
Egyetértek 19-es, már amit értek belőle.
Mondjuk a Holdra vonatkoztatva fura lenne elfogadni, hogy ha nem nézed akkor nincs ott, és a tudattól függetlenül nem létezik, de a kvantumfizika kb tényleg ezt mondja, bár az atomnál kisebb alkotókra vonatkoztatva.
A mi valóságunk a helyi logoszunk elképzelései alapján épült, a valóságra vonatkozó szabályok a résztvevő tudatok közmegegyezésével el vannak fogadva. Amikor leszületsz ide emberként, -akár honnan jött is a lélek, akár milyen magasan szintű- el kell fogadnia ennek a világnak a szabályait. Képességeket, emlékeket csak nagyon korlátozottan lehet áthozni, a fizikai törvényeket el kell fogadni, mások szabad akaratát a világképük felfogásában megsérteni nem szabad.
Igen,mert aki nem hiaz benne rögtön az italra fogja
Hát csak mondom ,soha nem ittam és nem vagyok hulye
Priviben ras irok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!