Aki nem hisz a szellemekben, az komolyan elhiszi hogy az a sok ezer felvétel mind kamu vagy megmagyarázható? Vagy esetleg járt már személyesen állítólagosan kísértet járta helyen és nem tapasztalt semmit?
12
Igen, elhiszem hogy te ezt gondolod, köszönöm szépen drága válaszoló....
14
Jaj bocsáss meg oly kegyelmes anonim hogy fel mertem hozni a szellemek témáját az ezotéria főkategóriájának a Természetfeletti lények alkategóriájába...
Kérdező te nem anoniman kérded?xd
Kedves kérdező. A videók 99.999%a valóban full kamu. Engem az a 0.001%érdekelne de a full kamu videók között elveszik. Üdv 1 másik válaszoló.
Ui: Ne legyél naív és ne higyj el olyant amit még én is megtudnák szellemes videónak csinálni.
Szellemek nem léteznek. Ha te magad látsz valami "megmagyarázhatatlant", az vagy nagyon is megmagyarázható, vagy a saját agyad játszik veled.
Egy, a Hollywoodi horrorfilmeken felnőtt generációk által megrendezett videónak meg nagyjából annyi a valóságtartalma, mint egy választási kampánybeszédnek.
És mind a kettő a hiszékenységünkön és a félelmeinken keresztül bolondít meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!