Szoktatok paranormális videókat, felvételeket böngészni a neten? Amennyiben igen, melyik feltöltőt, felhasználót és felvételeit tartjátok a leghitelesebbnek eddigi tapasztalataitok alapján?
Figyelt kérdés
2020. júl. 11. 09:09
2/9 anonim válasza:
1+ könnyű beszedni róla dolgokat, a tudatlan ember meg belegyalogol a csapdába önként és dalolva.
3/9 anonim válasza:
Érdekes,hogy egyik ilyen felvétel sem egyértelmű,szinte mindegyik homályos,zajos,vagy nehezen kivehető.Ezért én is kerülöm őket,nem bízom bennük.
4/9 anonim válasza:
A minőséget tekintve összes paranormális felvétel olyan mint az űrlény (szándékosan nem az azonosítatlan repülő tárgyat írtam) észleléses fényképek.
A lehető legrosszabb minőségű kaputelefonnal vették fel.....
5/9 anonim válasza:
Nuke's Top 5 videói a legjobbak szerintem.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat/érveket!
2020. júl. 12. 13:19
7/9 anonim válasza:
Szia,
Itt egy dokumentum film valós interjúkkal, fr Glas Péter exorcista atyával.
A beállításokban van magyar feliratozás is. Remélem segít:
8/9 anonim válasza:
De most komolyan minden felvétel egy kalap szar. Full HD kamera van már lassan egy konzervnyitón is.... Ne szórakozzatok már az okádék minőségű felvételekkel. :D
9/9 anonim válasza:
Ha paranormális videókat böngészek keresem a hibákat, ha nem találok, csak jólesőn borzongok rajtuk. Ez amolyan fura igénye az embernek a horrorra, mint amikor erős paprikát tesz a kajájába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!