Talán itt van? Mi lehetett ezzel a célja?
1 éve meghalt egy baratom. Elotte sosem halt meg senkim, nehezen tudtam kezelni ezt a helyzetet es a gyászt. Inkább próbáltam elnyomni magamban ezt az egészet, es ebbe lassan belebetegszem. Nem akartam gyászolni, nem akartam elfogadni, hogy elment. Észleltem dolgokat, amik furcsak voltak, de mindig megmagyaráztam őket magamnak valahogy. Pl, hogy a kutyám a semmit ugatta, mikor elment. Sétáltunk, es ilyet meg nem is lattam tole, mint aki megijedt valamitől, es megszállottan ugatni kezdett egy bizonyos helyet. Es nem hagyta abba, amig el nem mentünk onnan. Fel kellett vennem, mert nem volt hajlandó arra jonni.
De egy pár napja történt, egy számomra teljesen felfoghatatlan dolog, es nemtudom magam túl tenni rajta. Ultunk egy kávézóban egy baratommal, es elővettem a sminkes taskamat, bekentem a szám, majd mikor le akartam tenni a táskát az asztalra, ereztem valamit. 2 ujjal fogtam a táskát, es ugy akartam letenni, es valami ott volt, ami folyamatosan eltolta a táskát. Közben nem volt ott semmi, üres volt az asztal. Es egyszerűen a baratomnak es nekem is elállt a lélegzetünk, ahogy a taska a kezem mellett volt, miközben lekellett volna lognia. Egy dolognak nagyon orulok, hogy a baratom is látta, különben mar azt gondolnám megorultem. En mindigis hittem ezekben a dolgokban, de átélni egészen más. Most ilyen tenyleg letezik? Ti hisztek ezekben, van hasonló tapasztalatotok? Esetleg valami amit lehet tenni ilyenkor? Nem felek tole, hogyha o az, tudom hogy nem fog bántani, meg nem ramijeszteni akart vagy hasonlok. De akkor szerintetek miert történt ez? Mi célja lehetett ezzel?
Érdekes esemény, és egyetértek, biztosan nem akart rád ijeszteni...ilyesmit akkor tudok elképzelni, ha Te nagyon szenvedsz, és nem vagy hajlandó elfogadni azt hogy ebben a testben meghalt, ő pedig látja a szenvedésedet, és nagyon szeretne ebben segíteni, feloldani. Miután meghalt, nagyon tiszta lett neki minden, nagy megkönnyebbülés a fizikai testet levetni...de azt látta hogy Te (meg még mások is biztos) nagyon szenvedsz, és nem tudod ezt elfogadni, ezért próbálja felhívni a figyelmed, hogy létezik a "megmagyarázhatatlan". Ez picit súrolja a szabályok megsértését, mert a lelkeknek nem szabad beleavatkozni nyíltan az élők világába...de biztosan nagyon szoros lelki kötelék van-volt köztetek.
(Nem javasolnék semmi szellemidézős, látós, boszorkányos megoldást, nem tudom mennyire lehetne hiteles médiumokat találni erre)
Ezt a videót javaslom azért megnézni, teljesen hitelesen elmondja:
https://www.youtube.com/watch?v=DKpHfXCOBQc
Te azt tehetnéd, hogy leülsz nyugodt körülmények között, elképzeled a szívedben, hogy mennyire szeretted, mennyire boldog voltál...tartod kicsit ezt az érzést, és ezzel az érzéssel-fénnyel beburkolod az elképzelt alakját, és elképzeled hogy belép az égbe, mosolyogva, boldogan....Te pedig jó utat kívánsz neki, őszintén, örömmel...lehet kicsit nehezen jön össze elsőre, de próbáld ki plz.
Good luck!
1es, miert fogyasztanek barmit is? Soha megcsak ki sem próbáltam semmilyen drogot. Nem kell hinnie ebben senkinek, a barátaim es a családom sem hisz ilyesmikben. Azert is írtam ki ezt a kérdést, mert jolesik ilyenekről meghallgatni valaki olyan véleményét, aki szinten hisz benne.
2es, nagyon koszonom a segítségedet, mindenkeppen kifogom próbálni🙂 tegnap miután ki írtam ezt a kérdést, írtam neki egy levelet, aminek a végén az állt “mostmar elmehetsz, rendben leszek” es ahogy ezt leírtam hallottam egy szellot az ablak felől. Nyitva volt az ablak, persze tudom, lehetett a szel is, de en hiszek benne hogy o volt. Mindenesetre, ezt is megprobalom.😊
Azzal a levéllel önállóan meg is oldottad kb 🙂 🙏
...de azért ha lesz időd-kedved, próbáld ki amit javasoltam, a léleknek is jót tesz 🙂
Általában azért ennél komolyabb dolog szokott lenni a háttérben.
Ha még nem ment át a túloldalra az nem azért van mert hiányzik neked.
Nem valószínű, hogy pont miattad van még itt de lehet veled is foglalkozik ha már itt maradt.
Azok ragadnak itt akik nem akarják elfogadni a halált.
Van valami ami ideköti őket, amit még be kell fejezniük.
Bár ez most elég filmesnek hangzik. :')
Ha nem érzékeled többet akkor ne foglalkozz vele mert lehet tényleg nincs már ott. De ha még a jövőben tapasztalsz valamit írj nyugodtan.
Biztos vagyok benne, hogy nem akarja elfogadni a halált. 20 éves volt. Nagy céljai voltak. Es mar nagyon jo úton jart, a céljai fele, ezt most pedig nem elfogultsagbol írom, hanem mert tenyleg ott állt a céljai kapujaban. Minden lehetoseg nyitott volt elotte, amire eddig vágyott, es mar épp belépni készült azon a kapun, amikor a baleset történt. Tragikus az egesz baleset is, kicsit sem volt o a hibas. Sosem volt az aki sírt volna bármiert is, sosem akart meghalni meg kis tinikent sem mondogatta soha. Kivételes ember volt, o tenyleg elvezte azt az életet amit kapott. A mai napig nem tudom felfogni, hogy el kellett mennie. Es igazad lehet, valoszinuleg o sem.
Ja es, 4es- kipróbáltam🙂 nem észleltem semmit, de tenyleg jol esett, es jot is tett nekem🙂
Ez csak termeszetes! sokaig azt gondoltam, ezek csak külsőségek, de szembe kell nézni a dolgokkal, es akkor legyőzod őket😊azóta nem tudtam arra elmenni, ahol történt a baleset. De mikor 1 éves volt ez a történet, elmentem, es gyertyákat gyujtottam. Utána a temetobe. Mindig kijarok, szulinapjakor, halottak napján. Valóban valahol ezek csak külsőségek, es ot mar nem hozza vissza, de a léleknek jot tesz!!
Koszonom szepen, neked is minden jot!🙂
Nyugi ez tipikus válasz ,hogy "adj abból amit szivsz"
Nem fogja neked elhinni hogy nem szivsz,nekem se hinné de nyugi ez tipikus
Én hiszek bennük és neked is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!