Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi történik halál után?

Mi történik halál után?

Figyelt kérdés
Menny vagy pokol? Reikarnacio ? Az is lehet h semmi
2020. okt. 24. 11:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
67%
Ez az a nagy kérdés amire senki sem tudja biztosan a választ.
2020. okt. 24. 11:40
 2/16 A kérdező kommentje:
1-és a biblia világosan ad Választ mindenre ezt mondjàk a vallásosak.
2020. okt. 24. 12:12
 3/16 anonim válasza:
89%
Mindegyik vallásnak van tuti válassza. Ha hívő vagy, akkor tudod a választ. Ha gondolkodni is szoktál, akkor az örök bizonytalanság a válasz.
2020. okt. 24. 12:15
 4/16 anonim válasza:
85%
Sok ilyen kérdés volt már, de 100%ra senki sem tudhatja. A legvalószínűbb, hogy olyan lesz, mint mielőtt megszülettünk, semmilyen.
2020. okt. 24. 12:47
 5/16 anonim ***** válasza:
85%
Az nagyon jó lenne ha semmi se lenne. Akkor végre megszűnnének a problémáim is, amik egész életemben sújtottak. Végre véget érne a gondolkodás is, és nem kéne ilyeneken őrlődni hogy miért nincs meg a belső erőm a változtatáshoz. Való igaz, hogy a jó dolgok is eltűnnének, de pl nekem azokból már amúgy se sok várható..
2020. okt. 24. 12:48
 6/16 anonim ***** válasza:
38%

5-ös vagyok

Még annyi hogy lehet valami a reinkarnációban is. Da ki az aki ujjá fog születni. Ha valaki újra megszületik, akkor már nem fog emlékezni rá hogy ki is volt ő korábban. Ez is azért valahol megnyugtató tény..

Viszont ez a legszörnyűbb dolog is, egy másik oldalról. Ugyanis ha ezekkel a problémákkal valaki újra elkezd élni egy életet (mint pl én) akkor annak nagyrészt újra szenvedés lesz az egész élete. Ráadásul akkor sem fogja tudni megoldani az "új énem" sem a problémákat, mert ő is hasonló lesz mint most "én". Ez a verzió lenne maga a végtelen pokol..

2020. okt. 24. 12:58
 7/16 anonim ***** válasza:
52%
Semmi. Megszűnők létezni. A testemet meg elviszi az enyészet.
2020. okt. 24. 13:00
 8/16 anonim ***** válasza:
51%
Magadnak állítod össze legtöbbször a leszületès elött a feladataidat...persze nèha túlvállalod magad...de elvileg elbírsz a terhekkel...felejtés nèlkül egy merő unalom lenne az itteni èlet.
2020. okt. 24. 13:41
 9/16 anonim ***** válasza:
69%
Ezt fogod látni: Game Over, Next Level
2020. okt. 24. 14:54
 10/16 anonim ***** válasza:
53%
Semmi
2020. okt. 24. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!