Miért nem történik semmi?
Figyelt kérdés
Meg halt egy nagyon közeli rokonom... Ilyenkor mindenki írja, hogy mennyi paranormális dolog történik velük. Nálam meg semmi...2020. júl. 17. 12:21
1/14 anonim válasza:
Van nálad is, csak betudod a véletlennek. Pedig véletlenek nincsenek.
2/14 A kérdező kommentje:
De még egy kis huzat sincs, semmi...
2020. júl. 17. 12:30
3/14 anonim válasza:
Jó, ahogy gondolod:D nem vitázom..
4/14 anonim válasza:
Lehet, hogy nem vagy fogékony rá. Az is lehet, hogy békével távozott, már nincs itt semmi dolga és ezért nem tapasztalsz semmit. Ezer és egy oka lehet, nem minden szellem jár vissza a túlvilágról. :)
5/14 anonim válasza:
Nem mindig van. Nekem csak a papám halála után történtek dolgok, a többi rokonom halálát semmi különös esemény nem követte. Egyébként ne bánd, mert elég félelmetes tud lenni...
6/14 anonim válasza:
Lehet hogy nem volt túl erős a trauma. Mert ilyenkor trauma éri az embert.
7/14 anonim válasza:
Lehetséges, hogy nincsen semmi, ami idekötné a földi léthez, így nyugodtan továbbléphetett. Ez jó dolog szerintem.
Részvétem!
8/14 anonim válasza:
Azért nem történik semmi mert nincsenek ilyen paranormális dolgok mint hogy tárgyak maguktól mozognak és hasonló. Sokszor akik elvesztenek egy közeli rokont minden féle jelet keresnek remélve hogy hátha kapcsolatot teremthetnek még utoljára az elhunyt személlyel. Éppen ezért minden apró dologba belemagyarázzák hogy paranormális dolog és biztos szellem tette vagy ilyesmi.
9/14 anonim válasza:
Én sem hiszek ebben. Nálunk történt viszont egy olyan dolog, hogy amikor Anyu elment, megállt a falióra. Véletlenül vagy sem.... Nem tudom.
10/14 A kérdező kommentje:
Nagyon kezd inogni a hitem a halál utáni életben...
2020. júl. 19. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!