Létezik olyan, hogy az exem exe, akivel előttem volt és miattam szakitottak egyszer rosszat kívánt nekem szerelem terén és most ez sikerült is neki? Mert azóta nem történik semmi jó ilyen téren velem
Figyelt kérdés
2015. okt. 20. 22:17
1/4 anonim válasza:
Nem, ezek alaptalan babonák, semmilyen bizonyíték nincs ilyesmire.
2/4 anonim válasza:
Hát nem létezik, de rém könnyű arra a dögre fogni. Talán a mostani kapcsolatodban "nem történik semmi jó"? Akkor bátorság és szakíts vele.
3/4 anonim válasza:
Nem, a rossz kívánságok ilyen formában nem befolyásolják az életedet. A problémák forrása nagy eséllyel te magad vagy, csak nem tudod, miben hibázol. Persze itt a hiba képletes is lehet, megeshet, hogy egyszerűen nem jó személyt választasz.
4/4 anonim válasza:
Nem létezik ilyesmi. Szerintem arra kéne koncentrálni, hogy miért nem jön össze neked. Nem az exed exére kell tolni a problémákat. Ha létezne ilyesmi, már rég halott ember lennék. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!