Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Milyen természetfeletti/csoda/...

Milyen természetfeletti/csoda/mese/misztikus lényben hisztek?

Figyelt kérdés

Értem ez alatt: egyszarvú, szárnyas ló, tündér, sárkány, sellő, kentaur, yeti, farkasember, vámpír, baziliszkusz, tündérek, csupakabra, démonok, ilyen-olyan angyalok, faunok, manók, koboldok, főnix, griffmadár, és ehhez hasonló legendás "dolgok".

Én mindegyiket nagyon érdekesnek találom és egy kicsit mindegyikben szeretnék hinni. : )

2010. aug. 7. 01:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Sellők,földönkívűliek és boszorkányok.

Boszorkányokon olyanokat értek akik pl: seprűn repülnek.. :) ezek miatt légyszi ne pontozzatok le. Én hiszek bennük és kész. ^^

2010. aug. 13. 13:24
 12/16 anonim ***** válasza:

Utolsó: én nem pontozlak le, de szerintem ez túlzás :)

Szóval, ha azt mondod, van olyan boszorkány, aki valóban szerelmi kötéseket végez, éjfélkor csalánt gyűjt a temetőben, meg békákat kotyvaszt... hát, az oké, de a seprű...:) A természetfeletti lények legendákon alapulnak, a seprűs boszi meg a mesén, szóval a kettő nem ugyanaz :)

2010. aug. 13. 14:11
 13/16 A kérdező kommentje:
Igen, seprün repülős boszi kicsit "mesésen" hangzik. De minden lehetséges!
2010. aug. 13. 18:33
 14/16 anonim ***** válasza:
nagák, földönkívüliek
2010. aug. 24. 15:52
 15/16 anonim ***** válasza:
87%

Tanárok

legveszélyesebb és undorítóbb faj, vigyázzatok velük!

2010. aug. 26. 13:53
 16/16 anonim válasza:
ja én is a polipban hiszek, na jó am sárkányok de csórikák nagy része kihalt :(
2010. szept. 10. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!