Miért nem hisz nekem a családom, hogy szellemet látok?
Figyelt kérdés
Nem tudok leoltott villanynál aludni, mert hangokat hallok, és többször láttam hogy egy árny suhan el a házban. Volt hogy egyszer kulcs zörgést hallottam éjszaka, na mondom megjött apu, mert ő este ér haza a munkából, de aztán nem hallottam a szokásos zajokat, hogy hűtőt nyit, wc-t lehúz, villanyt kapcsol. És akkor kinéztem, és nem jött senki haza. Anyu meg aludt. És apa egy óra múlva jött csak haza. De már többször volt olyan is, hogy mostam a fogam és a fürdő előtt elsuhant egy árny. Vagy miközben néztem a tv-t az előszobában valami elsuhant. És nem hisz nekem senki, én meg már alig merek egyedül otthon lenni, és csak villanynál merek aludni. Anyámék el akarnak vinni orvoshoz, de én nem vagyok bolond. Mit csináljak, hogy elhiggyék nekem? Nem kitalálom ezeket, tényleg látom.2020. aug. 20. 10:28
21/25 anonim válasza:
Vannak ilyen dolgok.Megbízható ismerős tapasztalta hogy a kisfia integet egy alaknak.A fiu öregembernek irta le,aki szintén integetett neki és mosolygott. Abban a kertészetben tötrént,ahol a bácsi dolgozott.De már rég meghalt.A fiu nem ismerhette. Az anya megijedz és haza vitte a gyerekét onnan. Pedig kár félni,nem akarnak ártani.ha akarnák ,megtennék simán.Szerintem..
22/25 anonim válasza:
Többször láttam már fekete árny alakott elsuhanni, és mindig az álló fogas mögé lebeg! Én félek ezektől, jeges félelem szorít olyankor össze, nem tudom le írni milyen érzés! Nem kívánom senkinek. Tegnap este volt egy furcsa esett, nem volt még késő nagyon, kb. este fél 10. Egyszer a sötét konyhából olyan hatalmas zajt hallottunk, mint amikor sok-sok apró üveggolyót valaki ledob a kőre, és az elgurul! Futunk be a konyhába, sehol semmi! Minden a helyén! Hárman voltunk otthon, mindegyikünk a szobában, és mind kifutottunk hogy mi volt ez a nagy hangos zaj! Nem tudjuk mi volt, de nagyon félelmetes! Azóta vannak jobban ilyen dolgok, amióta meghalt anyukám sajnos.
23/25 anonim válasza:
22. Kár rettegni ettől. Éltében sem akart ártani anyukád.holtában sem. A zajokkal csak üzenni akar hogy létezik. A halállal nincs vége,de egy másik létsikra került és nagyon zavarja hogy nem tud veletek kommunikálni.Nem volt még kész elmenni,elrendezetlen dolgai lehettek.Még korai volt stb. Beszéljetek hozzá magatokban,ő hallani fogja.idővel akkor megszünik.
24/25 anonim válasza:
Köszönöm a vigasztalást. Talán azért is vannak ezek a dolgok, mert sokat gondolok anyura, hiányzik, és igazából nem tudtam tőle elbúcsúzni, mert kórházban feküdtem, műtöttek.
25/25 anonim válasza:
De jó ezeket olvasni így estére, azt hiszem nem megyek le eloltani a villanyt. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!