Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért nem hisz nekem a családo...

Miért nem hisz nekem a családom, hogy szellemet látok?

Figyelt kérdés
Nem tudok leoltott villanynál aludni, mert hangokat hallok, és többször láttam hogy egy árny suhan el a házban. Volt hogy egyszer kulcs zörgést hallottam éjszaka, na mondom megjött apu, mert ő este ér haza a munkából, de aztán nem hallottam a szokásos zajokat, hogy hűtőt nyit, wc-t lehúz, villanyt kapcsol. És akkor kinéztem, és nem jött senki haza. Anyu meg aludt. És apa egy óra múlva jött csak haza. De már többször volt olyan is, hogy mostam a fogam és a fürdő előtt elsuhant egy árny. Vagy miközben néztem a tv-t az előszobában valami elsuhant. És nem hisz nekem senki, én meg már alig merek egyedül otthon lenni, és csak villanynál merek aludni. Anyámék el akarnak vinni orvoshoz, de én nem vagyok bolond. Mit csináljak, hogy elhiggyék nekem? Nem kitalálom ezeket, tényleg látom.
2020. aug. 20. 10:28
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
41%
Mert szellemek nincsenek. Nézz kevesebb odaátot.
2020. aug. 20. 10:32
 2/25 anonim ***** válasza:
33%
Ne hülyeségeket állíts, hanem menj el pszichiáterhez, ez ugyanis súlyos pszichikia betegség tünete!
2020. aug. 20. 10:32
 3/25 anonim ***** válasza:
64%
Csak üzenem az egyesnek és a kettesnek, hogy ha nem hiszel a szellemekben, akkor viszontlátás. Ezt a kérdést egy olyan tette fel, aki hisz benne. Semmiben nem fog segíteni, hogy elkezded, ilyen nem létezik. Ő hisz benne. Ez nem fog megváltozni.
2020. aug. 20. 10:35
 4/25 anonim ***** válasza:
29%

Igen ez egy tünet.

Mesélj a családi és lelki életedről egy kicsit,hátha van valamilyen háttere.

Minden rendben mostanában? Vagy vannak valamilyen jellegű problémáid?

2020. aug. 20. 10:36
 5/25 A kérdező kommentje:
Nem hallucinálok. De mindegy, látom itt is kár volt föltennem a kérdést, mert támogatást nem kapok..
2020. aug. 20. 10:47
 6/25 anonim válasza:
80%
En mar elmultam 60 eves,nem hiszek a szellemekben,tulvilagban meg a hasonlo dolgokban,talan tulsagosan is racionalista vagyok,de eletem soran ketszer talalkoztam olyan jelenseggel,amelyre semmi esszeru magyarazat nincs,es meg most is felall a szor a karomon,ha ragondolok.Tanacsot nem tudok adni,magam sem tudom,mit gondoljak.
2020. aug. 20. 11:01
 7/25 anonim ***** válasza:
42%
Kiskoromban gyakran hangos légzéseket hallottam a szobámban, máig sem tudom, hogy mi rá a racionális válasz, pedíg általában meg lehet találni rá a választ.
2020. aug. 20. 11:04
 8/25 anonim ***** válasza:
44%
Na és ha hinnének neked, akkor mégis mit csináljanak? Főleg, ha ők nem látják. Kezdjék el üldözni a semmit? Vagy milyen megoldásra gondolsz?
2020. aug. 20. 11:07
 9/25 anonim ***** válasza:
74%

Az emberek hajlamosak az ostobaságra, és a mély butaságra, mert ha valamit nem tapasztaltak még meg, attól az a dolog létezik még. De ők az egyszerűbb utat választják, és csípőből tagadják. Majd amikor meg elérkezik az ő idejükben is ez, és tapasztalják a saját bőrükön a dolgot, akkor meg elkezdenek rohangászni segítség után.

Ezért az okos, sosem vétózik meg olyan dolgot, amire nem vette a fáradságot, hogy saját tapasztalatot szerezzen, és csak utána állítsa valamiről, hogy létezik/nem létezik.

2020. aug. 20. 11:09
 10/25 anonim válasza:
32%
nem tudom xd
2020. aug. 20. 11:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!