Csak halucinalok?
Este mikozben kinyitottam a szemem (nagyon eberen alszom)
lattam egy szurkes-fekete kolibrit.. nem hittem a szememnek de lattam korulbelul 20masodpercig.. az a legszebb hogy egymas utan 2x fordul velem ez mar elo.. eloszor gondoltam biztos felalomban vagyok.. de masodik nap este ugyanez tortent.. ez valami jel lehet? Valamit kozolni akar valaki? Segitsetek legyszi
Szerintem tudatos álmod volt.
Legközelebb kövesd.
Igen, halucináció. Számtalanszor volt már velem is. Nálam a pók a mumus. Eleinte felébredtem, kerestem, hogy hol van, fel oltottam a villanyt, nem mertem vissza aludni. Pár ilyen alkalom volt, mire rájöttem, hogy ilyen paralízis szerű halucináció, pár másodpercig tart.
Volt olyan is, hogy arra ébredtem, hogy a párom a fejemre húzta a lepedőt, láttam a szemem előtt magát az anyagot. Elkezdtem kapálózni, hogy szedje le, szintén pár másodperc múlva kapcsoltam, hogy nincs rajtam semmi, ő meg alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!