Csak halucinalok?

Figyelt kérdés

Este mikozben kinyitottam a szemem (nagyon eberen alszom)

lattam egy szurkes-fekete kolibrit.. nem hittem a szememnek de lattam korulbelul 20masodpercig.. az a legszebb hogy egymas utan 2x fordul velem ez mar elo.. eloszor gondoltam biztos felalomban vagyok.. de masodik nap este ugyanez tortent.. ez valami jel lehet? Valamit kozolni akar valaki? Segitsetek legyszi

2020. aug. 14. 07:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Legközelebb próbáld meg elkapni és ha sikerül akkor nem haluztál. Ha nem...
2020. aug. 14. 07:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Pont ezen gondolkodtam az elobb, miert nem probaltam meg elkapni...na majd legkozelebb.. ha lesz olyan.. 😌
2020. aug. 14. 07:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Úgyse tudod elkapni
2020. aug. 14. 08:16
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Tuti, hogy üzenni akar, csak sajnos én még nem találkoztam olyan emberrel, aki tudott volna kolibriül. Ha legközelebb meglátod, tartsd felé az okostelefonodat, indítsd el rajta a jegyzetfüzet appot, és kérd meg, hogy a kis csőrével írja le, hogy mit szeretne, mert így szavak nélkül nem vágod.
2020. aug. 14. 08:55
 5/8 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem tudatos álmod volt.

Legközelebb kövesd.

2020. aug. 14. 11:23
 6/8 anonim ***** válasza:
halu
2020. aug. 14. 17:01
 7/8 anonim ***** válasza:
az egy éjjeli kolibróca, genetikai kísérletek eredménye a kolibri a szúnyog meg a pióca keveréke és vért szív
2020. aug. 14. 17:52
 8/8 anonim ***** válasza:

Igen, halucináció. Számtalanszor volt már velem is. Nálam a pók a mumus. Eleinte felébredtem, kerestem, hogy hol van, fel oltottam a villanyt, nem mertem vissza aludni. Pár ilyen alkalom volt, mire rájöttem, hogy ilyen paralízis szerű halucináció, pár másodpercig tart.

Volt olyan is, hogy arra ébredtem, hogy a párom a fejemre húzta a lepedőt, láttam a szemem előtt magát az anyagot. Elkezdtem kapálózni, hogy szedje le, szintén pár másodperc múlva kapcsoltam, hogy nincs rajtam semmi, ő meg alszik.

2020. aug. 16. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!