Utóbbi időben olyan dolgokat látok amit mások!
Halucinálok?
Figyelt kérdés
Egyik eset amikor haverokkal setáltunk láttam egy nőt sétálni az út közepén mondom nekik hogy nézzétek már az a nőt nem ismeri a járdát?? Ekkor idefordult a nő! de a többiek nem láttak semmit! Totál hülyének néztek! Máskor olyan volt hogy egy kisgyerek szalad át rajtam! ez a két eset mindig este történt!
Én is olyan dolgokat látok, amit mások :) Néha olyanokat is, amiket mások NEM :)
Viccet félretéve, lehet, hogy hallucinálsz. Mindenkivel előfordul.
2013. jan. 6. 10:41
2/13 anonim válasza:
Szerintem fordulj orvoshoz...
2013. jan. 6. 11:05
3/13 anonim válasza:
Igen halucinálsz.Velem is volt már.Osztálytársamat úgyláttam mintha az ősellenségem lenne és elkezdtem ütni majd egyszer csak megint osztálytársamként látom.Körbenézek mindenki minket néz én meg ütöm osztálytársamat.Nagyon fura volt.
2013. jan. 6. 11:13
4/13 anonim válasza:
Igen, nagyon valószínű, hogy hallucinálsz, de ebből elég komoly és veszélyes helyzetek is adódhatnak, mindenképp fordulj vele pszichológushoz!
2013. jan. 6. 11:21
5/13 anonim válasza:
Igen halucinálsz.Velem is volt már.Osztálytársamat úgyláttam mintha az ősellenségem lenne és elkezdtem ütni majd egyszer csak megint osztálytársamként látom.Körbenézek mindenki minket néz én meg ütöm osztálytársamat.Nagyon fura volt.
Milyen ősellensége lehet egy iskolásnak?:D
2013. jan. 6. 11:31
6/13 anonim válasza:
Menj el szakorvoshoz. Most ezt teljesen komolyan mondom.
2013. jan. 6. 11:33
7/13 anonim válasza:
5.: nyilván az igazgató. Vagy a matektanár.
2013. jan. 6. 11:37
8/13 anonim válasza:
Lehethogy szellemet láttál :P
2013. jan. 6. 11:47
9/13 A kérdező kommentje:
kétéve elütötek egy nőt azon az úton ahol látam! most néztem meg! Nem élte túl!
2013. jan. 6. 12:11
10/13 anonim válasza:
3-as vagyok
Nem tanár és nem is igazgató :) Másik suliba van egy gyerek anyázik, kötekedik, csesztet mindenkit, meg aki nem tetszik neki azt leüti merthogy barna öves.Egy helyre járunk karatézni, és ahol tud próbál nekem keresztbe tenni,csakhát sose sikerül.Volt hogy edzés után letámadott, aztán sajgó fejjel kiment és elkezdett áadozni hogy én oknélkül megvertem..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!