Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Csak halucinálok vagy tényleg...

Csak halucinálok vagy tényleg elváltozik az arcom a tükörben? Vannak itt olyanok akik élték már meg ezt?

Figyelt kérdés
Mikor gyakorlom az aura látást a tükörben és nézem magamat, pontosabban a két szemem közötti csakrát figyelem, ahol a harmadik szem található, nézem magam, és ha látok is aurát, de elváltozik az arcom. Volt amikor csak egy szemem volt a másik fele az arcomnak elsötétült, volt hogy csúnya gonosz arcom van, eltorzult arc, anyukám arca, és stb. Amikor elváltozott az arcom megijedtem, nem tudtam mi ez. Aztán olvastam tovább a részleteket az auráról, és le volt írva részletesen az arcelváltozás. Nem hittem el, mert még azelőtt történt mielőtt elolvastam volna, szóval nem találhattam ki.

2012. máj. 27. 18:38
 1/10 anonim ***** válasza:
51%
Kezdesz megbolondúlni, hagyd a pi*csába az ezotériát még ép az elméd.
2012. máj. 27. 18:50
 2/10 anonim ***** válasza:
Inkább igy ne nézegesd magadat, mert egyre rosszabb lesz.
2012. máj. 27. 18:54
 3/10 anonim válasza:
én már tapasztaltam...de nem halucináció(!) belement egy szempilla a szemembe, azt ki is vettem, és utána, ahogy néztem a szememet elváltozott az arcom , de csak 1 percre, de eléggé félelmetes volt :S ilyen csontossá vált az egész fejem.:S
2012. máj. 27. 18:58
 4/10 A kérdező kommentje:
2/3 as Miért lesz rosszabb? Mi ez a dolog, nem találok semmi pontos leírást erről a neten mindössze annyit amennyit kaptam még egy kedves ismerősömtől jegyzeteket, de az nem elég. Utolsó válaszoló. Megijedtél, mi történt utána ? Tudtad mi célból nézed magad, vagy csak így alakult ?
2012. máj. 27. 19:01
 5/10 Vajákos ***** válasza:

Ha a belső látásoddal tekintesz a tükörbe, könnyen megpillanthatod saját árnyékszemélyiségeid, amiket az élete(i)d során lenyomtál a tuddattalan mélyére. Ezek igen gyakran tűnnek félelmetesnek.

Ha félsz tőle, ne nézegesd - inkább keress valamilyen módszert a tudatosítására. Ugyanis ha így megjelent, akkor az azért van, mert nagyon foglalkoznod kellene vele.

2012. máj. 27. 19:03
 6/10 A kérdező kommentje:
Csak akkor féltem tőle amikor legelőször tapasztaltam meg, az pedig pár évvel ezelőtt volt. Már nem félek tőle, mert ma mikor gyakoroltam az aura látását, és elváltozott az arcom, mondogattam magamnak, hogy nyugalom, ez is én vagyok. És már megtanultam kezelni. Utolsó író, kifejtenéd bővebben amit írtál ?
2012. máj. 27. 19:07
 7/10 anonim ***** válasza:

Az egy szem, és az arcod elsötétülése normális biológiai jelenség. A vakfolt miatt látod így ezeket a dolgokat, ezt mindenki így látja.

A többi arcelváltozáshoz nem értek.

2012. máj. 27. 20:29
 8/10 anonim ***** válasza:
fúúha :O Hogy kell csinálni?? Csak nézni kell a két szemem közé vagy hogy?
2012. máj. 27. 22:27
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt mindenki meg tudja csinálni. Ha egy pontba nézel csak, és "ellazítod" a szemed, akkor először a perifériális látásod kezd elszürkülni, majd mindenféle minta lesz látható. Ha épp a tükörbe nézel, akkor az arcvonásaidat a minták miatt torzultnak fogod látni, és az egész kép kezd elszürkülni.

Ha elmozdítod a tekinteted, akkor megszűnik a hatás. Szerintem az okozza, hogy mivel a figyelmed egy pontba összpontosítod, a kép többi részei nem "frissülnek", és az agyad megpróbálja kitalálni mi lehet ott, és mindeféle mintát meg ilyesmit kezd el keresgélni a rendelkezésére álló adatok közt. Amikor elmozdítod a tekinteted akkor történik meg a "frissítes".

Leginkább ahhoz hasonlítanám mint mikor divx-es filmben hiba van, és "bekockásodik" a kép, de csak pár másodpecig, amíg jön a következő teljes képkocka.

2012. máj. 28. 14:20
 10/10 Ortilio ***** válasza:
Én egy másik illető szemébe nézve láttam ezeket az elváltozásokat. A gyakorlat kb 20 perces volt. Nagyon felkavaró volt.... Állat, különböző rasszú emberek vonásai, gyerek , öreg, férfi , nő , nagyon öreg és beteg arcok sőt humanoid(!) földönkívüli(?) alakok tűntek fel. Nem csak az arc, hanem az egész fej - nyak elváltozott. Közben aura-energia izék látszottak. Amikor tükörben próbáltam egyedül nem volt ilyen intenzív....
2016. okt. 24. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!