Egy éve szedem az Elontril nevü andidepresszánst. Abba kell hagynom mert halucinálok tőle, de nagyon félek mert van egy kis fiam! Vegyek be nyugtatót? Nem szokok rá? Valaki hasonló cipöben?
Annak semmi értelme, hogy 2-4 naponta veszel be belőle. Az antidepresszánsok 7-10 nap alatt fejtik ki hatásukat folyamatos szedéssel. Amúgy sem volt már jó, minek kezdeni újra?
Magad írod, nem akarsz rászokni egyre sem, pláne, hogy nem is érzed szükségét!, márpedig a nyugtatókban ez a csapda. Rászoksz, és egy idő után egyre több és több kell belőle.
Vannak gyógynövények, teák, amelyek nyugtató hatásúak, én ezt javasolnám neked.
Én ffi ember vagyok, 90 kiló. Minimális adagban szedtem valami antidepresszánst évekkel ezelőtt, egész addig, amíg egy éjjel a feleségem szedett le az ablakból, merthogy kívántam a repülést :)
"Reszketint" is szedtem, de az egy idő után elfáradt, nem volt hatása.
Most baromi régóta Citapramot szedek és soha nem voltam ilyen jól. Megszűnt a pánikbetegségem, ami kamaszkorom óta volt és aminek a depressziót köszönhettem.
Az én tapasztalatom az, hogy addig kell járni jó doki vagy pszichológus vagy pszichiáter után, amíg meg nem találod.
Meg fog oldódni csak ne ülj karbatett kézzel.
Kedves kérdező!
Az Elonril mellé nem kaptál nyugtatót? Ugyanis van, hogy az okozza a halucinációt. A xanax, és frontin ilyenek. Nekem lecserélték rivotrilra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!