Valakinek van valami tanácsa? (bővebben lent)
van aki nem hisz benne és hülyének néz de ez van! arra nem vagyok kíváncsi.
Az utóbbi időben szellemre utaló jeleket vettem észre. tárgy leesett a polcról magától, olyan hang volt a szobámbn csukott ajtónál-ablaknál mintha koppant volna vmi a szekrényen és most félek. fura érzésem van ha egyedül vagyok :S könyörgök segíccsetek mert így nem tudok aludni!! ez nagyon para!! és nem csak beképzelem mert eddig egyáltalán nem foglalkoztam velük... :S:S
ha valakinek van tanácsa, tapasztalata írjon légyszi
Tapasztalatom ezügyben nincs, de tudom, hogy vannak ilyen furcsa dolgok.. Én is tapasztaltam már eléggé furcsa dolgokat..
Szerintem kapcsolj fel néhány villanyt és szóljon egy kis zene is, nehogy csak a nagy csöndet halld..
Remélem, hogy tudtam segíteni..
köszönöm a válaszokat :) segítettetek... második válaszoló:
mit értesz az alatt h kicsi? :S
2.vagyok
hát amíg kisgyerek voltam:)
Én tudom milyen,nekem olyan szokott lenni,hogy hallom a széket mintha leülne rá valaki:S.Nem kell tőlük félni.
Képzelj fehér,ragyogó fényt magad köré,majd képzeld el,hogy ez elterjed az egész szobádra,ha akarod a ház minden szobájára.Az imádkozás pedig tényleg használ!Csináld alvás előtt(minden nap),nekem bevált:),azóta nem hallom a zajokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!