Már komunikáltál szellemmel szellemtáblán keresztül?
mi abban a jó, hogy a médium húzogatja a kezedet?
Érdekes, hogy mindig a médium saját nyelvén válaszol a szellem, és konkrét dolgokat nem tud mondani.
Ki idézett már szellemet?
Ha valaki idézne akkor megkérdezné nekem hogy mi van halálunk után vagyis a túlvilágon- elvileg csak lehet beszélgetni vele nem?
Mi lesz velunk halálunk után csak ennyit kérdezen meg valaki tőle ha idéz szellemet!
Ha lehetséges írjatok
Tapasztaltam ilyeneket.
Saját szememmel láttam fura dolgokat, és voltak velem mások is, akik látták.
Rózsafüzér felemelkedett az asztalról, és hasonlók.
Kaptam válaszokat is, pl mamámról.
Szia, en is ideztem mar tablaval szellemet.
Aki azt irta, hogy valaki tolta, es igy jott elo a helyes valasz a betukbol, annak uzenem, h eloszor en is azt hittem.
Aztan megcsinaltuk azt, hogy magamban kerdeztem, es vartuk a valaszt. na en biztos vagyok benne, hogy nem toltam, mivel ki akartam probalni, h ez most tenyleg valami "mas", vagy csak szinjatek az egesz. Nos, a valasz elojott, kirakodott szepen a betukbol. Akkor tudtam, hogy nem kamu. A kerdesemet ismetlem a tobbiek nem hallottak, en pedig tudom, h nem toltam.
Azota megtanultam egyedul csinalni, de volt egy rossz elmenyem, es azota nem ideztem. Veszelyes lehet, en megijedtem akkor kicsit. Szerintem fordulj olyanhoz, aki ert hozza, es bizol benne. Hol laksz? esetleg ajanlhatok valakit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!