Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Már komunikáltál szellemmel...

Már komunikáltál szellemmel szellemtáblán keresztül?

Figyelt kérdés
Lécci csak olyan írjon akinek már van tapasztalata ezen a téren! Előre is köszi a válaszokat.
2010. júl. 30. 17:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

mi abban a jó, hogy a médium húzogatja a kezedet?

Érdekes, hogy mindig a médium saját nyelvén válaszol a szellem, és konkrét dolgokat nem tud mondani.

2010. júl. 30. 17:36
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát engem is érdekelt a téma, de láttam nagyon drága a tábla így csináltam egyet. Azóta is ott van , nem mertem egyedül használni mert más nincs aki úgy hisz ebben mint én. Mert én hiszek ebben . Nekem nem bizonyíték kell ,hanem csak beszélni szeretnék velük. ennyi.
2010. júl. 30. 19:02
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
Nem szellemmel fogsz kommunkiálni, hanem démonnal. ne játssz ezzel!
2010. júl. 30. 19:35
 4/11 anonim válasza:
80%
Ne próbáld ki soha!!!
2010. júl. 30. 19:46
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A vicces az, hogy mindenki tudja hogy veszélyes, de még senki se próbálta. Lehet hogy a félelem miatt élhet ez a babona? Biztosan.
2010. júl. 30. 19:55
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ki idézett már szellemet?

Ha valaki idézne akkor megkérdezné nekem hogy mi van halálunk után vagyis a túlvilágon- elvileg csak lehet beszélgetni vele nem?

Mi lesz velunk halálunk után csak ennyit kérdezen meg valaki tőle ha idéz szellemet!

Ha lehetséges írjatok

2010. júl. 30. 20:01
 7/11 A kérdező kommentje:
Én már idéztem csak kíváncsi voltam , hogy más miket tapasztalt. De az a helyzet hogy nem nagyon tudtam kiolvasni hogy, mit válaszol inkább csak olyan kérdéseket tettem fel, amivel igennel és nemmel kellet válaszolnia. És utolsó válaszolónak üzenem , hogy megkérdeztem tőle hgy létezi-e a túlvilág és az igen felé húzta a kezem.
2010. júl. 30. 20:08
 8/11 anonim ***** válasza:

Tapasztaltam ilyeneket.

Saját szememmel láttam fura dolgokat, és voltak velem mások is, akik látták.

Rózsafüzér felemelkedett az asztalról, és hasonlók.

Kaptam válaszokat is, pl mamámról.

2010. júl. 30. 20:10
 9/11 anonim ***** válasza:
bocs az offért: hogy kell ilyen táblát csinálni ? Tényleg érdekel.
2010. júl. 30. 20:50
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia, en is ideztem mar tablaval szellemet.

Aki azt irta, hogy valaki tolta, es igy jott elo a helyes valasz a betukbol, annak uzenem, h eloszor en is azt hittem.

Aztan megcsinaltuk azt, hogy magamban kerdeztem, es vartuk a valaszt. na en biztos vagyok benne, hogy nem toltam, mivel ki akartam probalni, h ez most tenyleg valami "mas", vagy csak szinjatek az egesz. Nos, a valasz elojott, kirakodott szepen a betukbol. Akkor tudtam, hogy nem kamu. A kerdesemet ismetlem a tobbiek nem hallottak, en pedig tudom, h nem toltam.

Azota megtanultam egyedul csinalni, de volt egy rossz elmenyem, es azota nem ideztem. Veszelyes lehet, en megijedtem akkor kicsit. Szerintem fordulj olyanhoz, aki ert hozza, es bizol benne. Hol laksz? esetleg ajanlhatok valakit.

2010. júl. 30. 20:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!