Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Valaki látja a szellemeket...

Valaki látja a szellemeket innen? Milyennek látja őket?

Figyelt kérdés
2020. máj. 6. 21:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
Ez a kérdés eltakarja őket!
2020. máj. 6. 21:08
 2/13 anonim ***** válasza:
35%
Görbe a hátuk, nincs arcuk, nagyon csontosak, teljesen szürkék. Kúszva mozognak. Falakon, mennyezeten, mindenhol ott vannak. Jó annak aki nem látja őket.
2020. máj. 6. 21:18
 3/13 anonim ***** válasza:
73%
Talàn ghost rider az !
2020. máj. 6. 21:28
 4/13 anonim ***** válasza:
17%
Ha valaki szellemeket lát ott mentális problémák vagy drogok állnak a háttérben. Nem léteznek szellemek vagy legalább is semmi bizonyíték, utalás, magyarázat sőt soha senki nem érzékelte még őket. Tehát ezidáig a szellemek létezése csak egy feltételezés semmi több. Tehát kizárt hogy bárki lássa őket hacsak nincs a fentebb említett 2 probléma a háttérben
2020. máj. 6. 22:25
 5/13 anonim ***** válasza:
4%
Innen honnan? Horrorfilmekben léteznek. Azokban elég ilyesztőek. A Rose Red az egyik kedvenc történetem.
2020. máj. 7. 04:05
 6/13 anonim ***** válasza:
78%

Amikor meghalt egy ismerős (akkor még nem tudtam) diszkomfortosan éreztem magam. Rossz érzésem volt, féltem, de nem tudtam megmondani mitől és miért. Egyszer -kétszer láttam vmi homályos pacát, mint amikor valami belemegy a szemedbe.

Kb. ennyi. Ismerős szerint itt járt nálam, szóval gyújtottam egy füstölőt, biztos, ami biztos. 😃

2020. máj. 7. 08:11
 7/13 anonim ***** válasza:
23%
#6 na pont ezek az esetek ami miatt a sok buta ember terjeszti hogy léteznek szellemek. Furán érzik magukat meg látnak valami homályos dolgot és hát az biztos hogy szellem mi más lehet. :D vicc
2020. máj. 7. 18:00
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

#7 nem állítottam, hogy szellem volt. Elmeséltem egy történetet mit tapasztaltam.

Mindenki elődönti maga, hogy véletlen egybeesés vagy barmi más.

2020. máj. 7. 18:22
 9/13 anonim ***** válasza:
70%
#8 tudom nem is állítottam hogy te szellemnek vélted. Csak hogy a naiv emberek többség az ilyen helyzetekben úgy viselkedik mint ahogy fentebb leírtam
2020. máj. 7. 18:44
 10/13 anonim ***** válasza:
#9 mint az ismerősöm. A füstölőt még bevállaltam, a látót már nem hívtam, akit ajánlott. 😃
2020. máj. 7. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!