Ha a párom egy szellemmel csókolózott, akire azt hitte, hogy én vagyok, az megcsalásnak számít?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel egy elhagyatott házban voltunk. Szétváltunk, és amikor ismét találkoztunk, egy szellemmel smárolt. Rászóltam, hogy ,,Hé Réka!", erre ràm nézett, és sikított. Kirohantunk a házból, de nehezen tudom ezt megbocsátani.
Ti mit tennétek?
2020. febr. 24. 20:08
11/16 anonim válasza:
Nem számít megcsalásnak, mivel az ő nézőpontjából veled tette. Ah mondták, megcsalás, csak tudatos lehet. Nincs mit megbocsájtani vagy nem megbocsájtani.
12/16 anonim válasza:
Arra hivatkozni, hogy "az egy szellem volt nem elég szellemes.
13/16 A kérdező kommentje:
Ez nem fair, mert egy szellemmel szerelmeskedett. Lehetetlen nekem eme szellemtelen jellemmel ellennem, mert ezzel egy lehetetlen helyzetet teremtett, mely teljesen el lett cseszve. Nekem ezt nem lehetne megtennem, mert ez nekem nem megy. Egyszer sem tettem ezt meg vele.
2020. márc. 6. 17:49
14/16 Angelo84 válasza:
Nesze Neked egy elcseszett, eszeveszett, esztelen, jellemtelen, szellemes szerelem.
Keserved keletkezett Tebenned. Ejj, kellett ez Neked? Kell-e Neked, kedves Gyermekem?
15/16 A kérdező kommentje:
Nekem ez nem kellett, ember, de lehetetlen tennem ellene. Szellemekkel nem versengek.
2020. márc. 7. 06:54
16/16 gungasam válasza:
A szellem kifejezés egy nem testi valójában megjelenő alakot jelent. Ilyen formában a smárolás kivitelezhetetlen. Nem testetlen lehetett a smárolás ismeretlen résztvevője.Így jogos a szemrehányás a hűtlen felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!