Ki gondolja azt, hogy a flört az már megcsalásnak számít?
Figyelt kérdés
Kolléganőmmel szoktunk erről kicsit vitatkozni, szerinte igen, szerintem nem.2020. jan. 4. 18:06
1/9 anonim válasza:
Szerintem ha van egy párod, akit igazán szeretsz, ő életed értelme, akkor nem jut eszedbe mellette flörtölgetni
2/9 anonim válasza:
Maradjunk annyiban,hogy én semmi olyat nem teszek,ami nekem rosszul esne. Nekem a flört is rosszul esne,tehát azt sem tenném. De ahogy írta az első hsz.,igényem sincs rá,mert szeretem a páromat.
3/9 anonim válasza:
Én pl ha tudom hogy bántó lenne nekem hogy a párom valakivel szexesen poénkodik akkor énsem teszem semmi értelme...
5/9 anonim válasza:
Számomra ez tiszteletlen és bántó dolog. Én ha valakit szeretek, akkor mindig megtartom a távolságot más férfiakkal.
6/9 anonim válasza:
Szerintem a nyílt, szexuális vagy romantikus jellegű megjegyzések mások felé a hűtlenség első jelei is lehetnek.
7/9 anonim válasza:
Szerintem határeset. Ritkán belefér, nem szakítóok, de elgondolkodtató.
9/9 anonim válasza:
Szerintem nem megcsalás, hiszen nem fekszik le vele, nem csókolja meg (jobb esetben), de nálam ezer százalék, hogy bizalomvesztéssel járna, ha megtudnám, hogy a párom a hátam mögött másokkal szemezget meg célozgat meg flörtölget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!