Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalásnak számít?
A második hülye, ne foglalkozz vele.
Csak az, ha elmész egy fiu haverral bulizni, nem megcsalás.
En is talalkozom volt osztalytarssal, akinek van baratja, senkit nem zavar
Ha lany vagy, attol meg lehet fiu barátod.
Mindenki máshogy kezeli az ilyen dolgokat, de én nem haragudnék érte.
Ha nem Te akartad, ő nem volt józan, akkor nincs miről beszélni, elhinném hogy pár mp alatt nem lehet lereagálni a dolgot.
Persze ha elmondanád kb rögtön miután megtörtént. Kimész a buliból, fogod a telefonod, felhívsz és elmondod mi történt. Ha akkor rögtön ezt nem sikerül megvalósítani, akkor telefonálás helyett hazajössz és nálam mondod el. Megbeszéljük és kész.
De ha eltitkolnád, majd valamikor rájönnék hogy mi történt és hogy nem mondtad el, akkor utána sok közünk nem lenne egymáshoz :)
A legrosszabb és legundorítóbb dolog egy kapcsolatban az, ha valaki nem őszinte a párjával...
Szerintem azzal hogy ilyen fontos dologról sem számolsz be a barátodnak és nem kérsz bocsánatot, sokkal többet ártasz a kapcsolatotoknak mint azzal hogy egy buliban nem tudtad megakadályozni, hogy valaki egyik pillanatról a másikra lesmároljon.
Ő smarolt le teged, nem te őt. Innentol kezdve nem megcsalas, DE ha visszacsokoltal akkor viszont fordul a kocka és bumm... Igen, akkor megcsalás.
Osszessegeben és roviden ennyi szerintem
17\l
Ha valakinek a bal kezemmel húzok be, pedig jobbkezes vagyok, akkor igazából nem is húztam be neki?
Édi kicsi ringyó vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!