Ha a párom egy szellemmel csókolózott, akire azt hitte, hogy én vagyok, az megcsalásnak számít?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel egy elhagyatott házban voltunk. Szétváltunk, és amikor ismét találkoztunk, egy szellemmel smárolt. Rászóltam, hogy ,,Hé Réka!", erre ràm nézett, és sikított. Kirohantunk a házból, de nehezen tudom ezt megbocsátani.
Ti mit tennétek?
2020. febr. 24. 20:08
1/16 anonim válasza:
Csókolóznék én is egy szellemmel és akkor kvittek vagyunk.
2/16 anonim válasza:
Nem értelek. Ha veled egy szellem elhitetné, hogy ő a barátnőd, akkor te is simán lesmárolnád, nem? Ne legyél álszent... 🤦♂️
3/16 anonim válasza:
Nem szellem volt, hanem én. Láthatatlanná szoktam válni szabadidőmben, és elhagyatott házakban nyulom le a betevedo srácok csajait. Ez a hobbim 🤷
4/16 anonim válasza:
Azt hitte, hogy te vagy; bocsásd meg neki.
Amúgy nekem túl fura ez a kérdés; nem tudom, valós eset-e. De nem vagyok benne biztos.
5/16 anonim válasza:
Ebben a kategóriában MINDEN VALÓS! 😃
7/16 anonim válasza:
Ne szakíts vele, ahogy elnézem, pont összeilletek...
8/16 anonim válasza:
Ezt nem a humorba kellett volna kiírni?
9/16 anonim válasza:
Kamu kérdés.
Amúgy igaza van valamelyik előzőnek: a megcsalás csak szándékos lehet.
Viszont vannak olyan hülyék, akik akkor is megutálják az asszonyt, ha megerőszakolják szegényt.
10/16 anonim válasza:
9. Miből gondolod, hogy kamu? Én teljesen elhittem, hogy szellemmel csókolózott valaki!
Nyilvánvaló Kapitány...xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!