Hol találhatok Jinnt?
Kérdezd meg a Jóistent, ha kedvesen és kitartóan kéred lehet megsegít.. Adjon neked hitet és rajztehetséget...
Egy Miatyánk ima biztosan segít.. próbáld meg rajzolás előtt..
Az öcsém még általános iskola felső tagozatos korában a fejébe vette, hogy ő rajzolni akar. Egyik kedvenc témája a Bleach anime volt, de tájképeket és egyebeket is rajzolt. Külső szemlélő számára 1-2 évig nevetségesen rosszakat rajzolt, de azután, egyre jobb és jobb rajzai születtek, végül már nagyon szépen rajzolt, de ez beletelt neki 3-4 évbe.
Kitartás kell ide, meg szorgalom, nem pedig dzsinnek!!
Ezotériát fel lehet használni többféleképpen is a sikerért. De ezen lehetőségek, módszerek közül, ami azt ajánlja, hogy viszonylag gyorsan és/vagy kevés erőfeszítéssel lehet célt elérni, az mind vagy hatástalan (ez a jobbik eset!!!) vagy valamiféle démoni lényhez köthető. S életed második felében óriási szenvedések érnek majd az esetleges kezdeti sikerekért cserébe.
Ha ilyen kívánságaid vannak, mint, amit a kérdésedben is írtál, akkor inkább semmi misztikus, ezoterikus dologgal ne foglalkozz, mert spirituálisan nem vagy elég érett rá, nincs elég magas szintű tudatosságod hozzá. Ez pedig, mint mondtam, jobb esetben eredménytelen próbálkozásokhoz vezet, rosszabb esetben durván megszívod, mint függő maci a mézet.
Az egyetlen igazán jó tanács számodra: kitartás, szorgalom, gyakorlás. Vannak magyar nyelven jó könyvek hozzá, youtube-on oktatóvideók. Szóval hajrá!
Udv.. f43... kimasoltam ne hogy elterjek a temadtol...
Sokatkerdezeo kérdése:
Hol találhatok Jinnt?
Figyelt kérdés
Van egy pár problémám amit nem tudok önerőből megoldani (pl.: nagyon szeretnék anime sorozatot rajzolni de egyszerűen nincs tehetségem a rajzhoz) és azt hallottam hogy egy ilyen lény 3 gondom megoldhatja. Hol érdemes keresni őket? Magyarországon is vannak? Nekem mint egyszerű halandó közember van esélyem találni ilye Jinnt, és van jogom kívánni tőle?
#sorozat #Magyarország #jog #anime #probléma #kívánság #dzsinn #Aladin
A teljes kepet nem latom hogy segitsek nem tudom megadni csak amolyan tippeket irtam le...sok jo valaszt kaptal eddig is... tehat rajzolashoz hogy muveszi legyen gyakorolni kell.. nap mint nap tervszeruen foglalkozni vele
Reszemrol sok mindent rajzoltam 10 en evesen.. a mese lemezen levo palotat a kepzelttol a valodi koronaig... hengeres felho karcolokat.. iszlam tipusu hagyma kupolakat egyszerubb varat sok ember format kepregenybol vazlatokat terbeli varosrol autokrol allatokat foldgomb vazlatot terkep skiccet lakas berendezeseit felulrol..stb..
nem tartottam ki igy majdnem elfelejtettem azokat a mozgasokat modszereket... de neha meg segitek tehetseges fiataloknak es media birodalmam sok ezernyi fotot rajzot gyujtott be.. orulok hogy sok ertekes ember meggazdagodott a muveszetekbol hobbikbol...
Kezdjuk el ..bemelegiteskent...
Elobb masolj le kepregenykbol szep abrakat kopirozassal atlatszo papirt teszel a kepre atmasolod ami tetszik...
alulrol uveglapon at megvilagitva meg jobban latszanak a fobb kontur vonalak..
ezeket kell poz nelkuli aranyos rajzokka fejleszteni...
palcika ember tovabb fejlesztese ruhakat rajzolsz ra... es futo sportolo verekedo palcika embert feltoltod vastagitassal
majd tanulmanyozni kell a tested mereteit lasd a fej kb 6..8 szor fer ra a test magassagra..
Sok ilyen allando letezik a rajz tankonyvek segitenek..
Es vonalzoval meroszalaggal korbe mered a tested idomait es aranyokat fedezel fel kozben..
Ezeket leirod.. es muszaki abrahoz hasonloan a vazlatodon megjelolod
.. a karok es labak hossza..
Lemered a ruhaid meretet es minden tagod ezt meret aranyosan lekicsinyited
rajzolgatod ...kozben kivansagokat fogalmazol meg hogy almodd meg hogy nagy muveszek megosztjak tapasztalataikat... sok nap mulva hetek mulva az elmed raal.. es mindenhol zaporoznak majd infok..
es megnezed az anime forrasokat hogy kell arcot rajzolni.. vonasokat..a vigyortol a haragos siro stb erzesekig..
hogy kell hajoljon az emberked pl barbi baba vagy dzsiajdzso figura... tagjai hogy valodi emberhez hasonlo mozdulatokat szimulaljon szemleltessen..
Minel tobb pozt tudsz gyakorolni annal elethubb kepregenyed lesz
Eljatszod a babukkal a kepregeny ben lathato pozokat latasmodokat..
En pokemberrel es fantazia hosokkel probalkoztam
aranyos test formak atlagos es izmosabb alkatok lerajzolasa...
Mivel vagysz ra legbelul kepes vagy ra es vszleg van fantaziad es vizualis kepesseged...
Tanfolyamot keress oktato videokrol es tutorial okat
Kozben szervezd meg hogy valaki megvegye ertekelje tamogassa a szerzemenyeid es a felteteleket segitse
Sok sikerelmenyt szorgalmat beleerzest kivanok hozza...
Remelem kozeleb jutottal a dzsinnhez....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!