Hol találhatok dimenziókaput?
Figyelt kérdés
Nagyon rossz életem van ezért el szeretnék menni ebből a világból. Gondoltam másik bolygóra is de oda nem tudok eljutni. Így arra jutottam hogy elszeretnék menni a túlvilágra hogy új életet kaphassak. (Reinkarnáció) Hol, merre találhatnék dimenziókaput?2018. júl. 3. 16:02
3/14 anonim válasza:
Moziban például találhatsz ilyet.Csak keresd az Exit feliratot!
4/14 anonim válasza:
Adjak sorozatbarát meghivót?!😂
Vagy egyenest Morgan Freeman 'Féreglyukon át'
Esetleg StarGate?
6/14 anonim válasza:
Obiban láttam mult héten.Olcsó és ráadásul rozsdamentes.
7/14 anonim válasza:
Nekem is szar az életem. Mehetnénk együtt!! Nem kell hozzá dimenziokapu.
9/14 anonim válasza:
Okkal vagy itt. A számítógápes karaktered is akar valamit, de minden ami vele kapcsolatos a te akaratod miatt van.
10/14 anonim válasza:
A Semmelweis Egyetem Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinika (Budapest, Balassa J. u. 6., 1083) ajtaja valójában dimenziókapu. Próbáld ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!