Szerbián belül valahol találhatok egy boszorkányt akivel beszélgethetnék, vagy esetleg privátban?
Figyelt kérdés
Elég fontos dologról lenne szó és szeretnék segítséget kérni.2020. jan. 1. 16:33
1/5 anonim válasza:
Öcsém téged is jól le fognak húzni. Jó tanács! Amit karira kaptál pénzt jobb ha nem költöd el.
2/5 anonim válasza:
Szerbiában elég sok van, bárhol találsz. Na meg mindenféle misztikus lényeket is.
3/5 A kérdező kommentje:
Első válaszoló bárcsak én is pénzt kaphatnék karácsonyra mint a mai gyerekek, de én már kiöregedtem a karácsonyi ajándékokból, már sajnos nekem kell adni. És nem egy csalóra gondoltam, hanem ha esetleg valaki járt már valahol és pozitív visszajelzései vannak akkor attól elfogadnék egy kis esetleges információt. :)
Második válaszoló, ha már olyan sokat lehet találni akkor hol? Mert én már kerestem de sehol nem találtam reájuk, pedig helybéli vagyok.
2020. jan. 1. 17:13
5/5 anonim válasza:
Kiss Kató léleklátót javaslom, de ő magyar. Nézd meg a youtube-on az előadásait. Megbízható. Írj neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!