Nina34 kérdése:
Léteznek vérfarkasok szellemek vámpírok és ufók?
Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 14:58
21/22 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy milyért ne? Hiszen, mivel manapság sok ember születik furán, hiszek abba, hogy valaki ilyennek születik
22/22 anonim válasza:
szellemek nagy valoszinuseggel vannak errol a neten nagyon erdekes dolgokat lehet talalni,ufok szerintem egyertelmu hogy vannak.Gondoljuk mar bele hogy tobb milliard galaxis van es tobb billiard naprendszer nehany naprendszerben lehet hogy a bolygok szama eleri a 15-ot.Azert eleg nevetsegesen hangzik az hogy csak mi vagyunk ezen a kicsi bolygon es senki mas az egesz univerzumban,vampirokrol nem tudok mit mondani szerintem azok is leteznek.a verfarkasok meg engem is erdekelnek mert amiket a neten talaltam azoknak szinte a haromnegyede illik ram es oszinten szolva talaltam mar neha sebeket magamon egy ejszaka utan (De ezekre a sebekre altalaban rafogtam hogy lehet hogy forgolodas kozben karmoltam meg magam de neha meg sajat magamak sem hiszek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!