Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Léteznek vérfarkasok szellemek...

Nina34 kérdése:

Léteznek vérfarkasok szellemek vámpírok és ufók?

Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 14:58
1 2 3
 11/22 anonim válasza:

Szerintem elképzelhető, hogy igen...

http://www.youtube.com/watch?v=x7UF9TPkm-A itt 1:22-től 1:45-ig van ami engem érdekel inkább, de persze más érdekesség is van

http://www.youtube.com/watch?v=k7YXTIymgYQ ez meg ugy ahogy van érdekes... természetesen rá lehet fogni szinte mindegyikre, hogy photoshop, de ez már mindenkinek a saját döntése

2010. júl. 16. 18:46
 12/22 anonim ***** válasza:

18:46

ezek a videók frászt hozták rám egy hétig minimum nem alszok el én hüly rákattintottam erre -.-

2010. júl. 16. 18:54
 13/22 anonim válasza:
ne haragudj.. oda kellett volna akor írnom, hogy érős idegzetűeknek vagy valami, tényleg sajnálom :| :(
2010. júl. 17. 23:10
 14/22 anonim ***** válasza:
jah ,nézd meg a farkas ember 2-t
2010. júl. 19. 14:02
 15/22 anonim ***** válasza:
Nem léteznek, még nem láttam, de ha látok egyet, akkor majd megírom :)
2010. nov. 15. 18:00
 16/22 anonim válasza:
ha nemhiszitek de én évezredek óta a vérfarkasok ellen harcolok nem hiszitek de létezünk. minket vámpírokat soha nemfogtok megtalálni de ha mégis találkozol velünk akkor az életednek vége tehát figyelj oda hogy hol jársz egyedül
2011. febr. 28. 17:54
 17/22 anonim válasza:

Igen még szép de ha nem hinnénk benne akkor miben higyünk?????????????????????????????????????????

Amm tényleg nekem a hugom vérszívó a bátjám meg vérfarkas

2011. márc. 5. 10:42
 18/22 anonim válasza:
xD
2011. márc. 5. 10:43
 19/22 anonim ***** válasza:
ufók igen mer Pataki Attila randizot is velük :D vérfarkasok a középkorba lehetek de nem tudják hogy igaz e vagy csak drogos emberek voltak:D álítolag 32 vagy 36 vérfarkastvagy farkasembert öltek meg sprektrumon volt szó vámpírok is voltak a szellemek meg mai napig mivel szemtanúvoltam!
2012. aug. 25. 18:02
 20/22 anonim válasza:
Ajánlom figyelmedbe az "Amire nincs magyarázat" c. könyvet, nem mai példány de választ ad a szellemekkel és ufókkal kapcsolatos kérdéseidre, a vérfarkasokkal és vámpírokkal senki nem tudja mi van, bár én hiszek bennük. :)
2013. júl. 31. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!