Nina34 kérdése:
Léteznek vérfarkasok szellemek vámpírok és ufók?
Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 14:58
11/22 anonim válasza:
Szerintem elképzelhető, hogy igen...
http://www.youtube.com/watch?v=x7UF9TPkm-A itt 1:22-től 1:45-ig van ami engem érdekel inkább, de persze más érdekesség is van
http://www.youtube.com/watch?v=k7YXTIymgYQ ez meg ugy ahogy van érdekes... természetesen rá lehet fogni szinte mindegyikre, hogy photoshop, de ez már mindenkinek a saját döntése
12/22 anonim válasza:
18:46
ezek a videók frászt hozták rám egy hétig minimum nem alszok el én hüly rákattintottam erre -.-
13/22 anonim válasza:
ne haragudj.. oda kellett volna akor írnom, hogy érős idegzetűeknek vagy valami, tényleg sajnálom :| :(
14/22 anonim válasza:
jah ,nézd meg a farkas ember 2-t
15/22 anonim válasza:
Nem léteznek, még nem láttam, de ha látok egyet, akkor majd megírom :)
16/22 anonim válasza:
ha nemhiszitek de én évezredek óta a vérfarkasok ellen harcolok nem hiszitek de létezünk. minket vámpírokat soha nemfogtok megtalálni de ha mégis találkozol velünk akkor az életednek vége tehát figyelj oda hogy hol jársz egyedül
17/22 anonim válasza:
Igen még szép de ha nem hinnénk benne akkor miben higyünk?????????????????????????????????????????
Amm tényleg nekem a hugom vérszívó a bátjám meg vérfarkas
19/22 anonim válasza:
ufók igen mer Pataki Attila randizot is velük :D vérfarkasok a középkorba lehetek de nem tudják hogy igaz e vagy csak drogos emberek voltak:D álítolag 32 vagy 36 vérfarkastvagy farkasembert öltek meg sprektrumon volt szó vámpírok is voltak a szellemek meg mai napig mivel szemtanúvoltam!
20/22 anonim válasza:
Ajánlom figyelmedbe az "Amire nincs magyarázat" c. könyvet, nem mai példány de választ ad a szellemekkel és ufókkal kapcsolatos kérdéseidre, a vérfarkasokkal és vámpírokkal senki nem tudja mi van, bár én hiszek bennük. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!