Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez mégis hogy lehet?

Ez mégis hogy lehet?

Figyelt kérdés

Már rég történt viszont újra feljött a téma, amit mai napig nem tudunk megmagyarázni. Úgy 2-3 évvel ezelőtt láttuk anyával, ahogy nevelőapám hazaér, majd betolja a motort garázsba. Anya meg is szólta, hogy meddig tököl még kint. Kimentem megnézni, majd látom még nincs is itthon (anya is kijött megnézni, mert kissé hihetetlen volt neki, később mindketten elmondtuk milyen színű ruhába láttuk és stimmelt). Majd rá kb. 30 percre érkezett meg a nevelőapám valójában. Sok barátom beszámolóját hallottam hogy szintén hasonlóképpen jártak, hogy valamelyik ÉLŐ hozzátartozója "hazajött" viszont később kiderült, hogy a ház közelében se volt.

Elsőnek is kíváncsi lennék, hogy erre milyen magyarázat lehetséges másrészt, ha veletek is történt hasonló történet az is érdekelne.

Válaszokat előre is köszönöm!

2019. aug. 30. 16:01
 1/5 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem a nevelőapád asztrális ikertestvére/lenyomata.

Akaratlanul is ki lehet vetíteni.

2019. aug. 30. 16:21
 2/5 anonim ***** válasza:
73%
Ha ugyanabban a ruhában érkeztek meg fél órával későbbHiba a mátrixban,a 3. dimenzióban lineáris időről beszélünk,a 4.dében cirkulárisról (asztrális-vagyis magasabb nézőpont,teljesebb rálátás,beavatkozás)...az 5.dében pedig az örök "Jelen"...ahol felszakad a 3 dés fátyol ott láthatóvá válik a jövő esetleg a múlt...ismerek olyat aki minden egyes nap ugyanazon az úton megy munkába,külvárosi erdős rész és azt vette észre,minden egyes nap ugyanazon a szakaszon eltűnnek mögötte az autók,mintha egy másik idősíkra mennének át,vannak érdekes dolgok..
2019. aug. 30. 17:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen parajelenségek. Semmi baj nincsen vele.

Éppencsak a valóság ahogy mi ismerjük az a felszíne a valódi Valóságnak.

2019. szept. 1. 16:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Tesztek/élmény generátor. Entitások, akik ezt csinálták, hogy az eredménye jó változásnak számítson, a ti jótokért.
2019. szept. 2. 16:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Az asztrális test lenyomatot, akaratlanul is ki lehet vetíteni?

Ilyet lehet?

Csak mert rólam is meséltek hasonlókat, én azt hittem kamu.

2019. szept. 5. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!