Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Van olyan aki a házában lévő...

Van olyan aki a házában lévő szellemek, természetfeletti lények esetleg démon miatt lett öngyilkos?

Figyelt kérdés
Megtörtént esetekre vagyok kíváncsi nem horror filmekre!
2019. aug. 23. 01:02
1 2
 11/12 kretens ***** válasza:
57%
Egy kisértet tud atomerőmüvet épiteni?Nem tud.Több lesz attól valakinek is a füzetése ha szellemet lát?Nem lesz.E két hülye példát csak azért irtam mert azon kivül hogy ezek az entitások csak annyit tudnak hogy az embert ijesztegessék másra nem alkalmasak.Nem kell figyelembe venni őket mert akkor semmit se tehetnek az ember ellen.Az emberi tudás és technológia már túlhaladta őket.Sőt lehet hogy hamarosan jobban teszik ha eltünnek a világunkból mert még ők fognak bajba kerülni.
2019. aug. 30. 11:55
 12/12 anonim ***** válasza:
hallotam már ilyenről
2019. szept. 5. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!