Létezik olyan hivatalos szervezet ami természetfeletti paranormális jelenségek kivizsgálásával foglalkozik?
Hivatalos szervek és szakemberek értelemszerűen létező jelenségekkel foglalkoznak.
Ha majd egyszer bármelyik termeszetfeletti akármicsodáról kiderülne hogy létező dolog, nem csak parasztvakítás, utána biztos lesz ilyen.
Én tuti hogy Paulinyi Tamás irányában indulnék el a keresésben. Mert ő parapszichológus. Vagyis szebben mondva pszi-kutató. Nem ismerik el hazánkban hivatalosan ezt a dolgot, szerintem, noha létezett vagy létezik egy ún. Magyar Para-Kutatási Tudományos Társaság.
Hallomásból viszont tudom, hogy van valami szervezet, ami kifejezetten foglalkozik az ilyen emberekkel. Már kisgyermekkorukban elviszik őket vizsgálgatni és felhasználják a képességeiket. Nem egy embertől hallottam már. Milyen titkos társaság lehet, nem tudni...
Keresd meg Paulinyi Tamást, hátha tud segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!