Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért jó az embereknek, hogy...

Miért jó az embereknek, hogy unalmukban kitalálnak mindenféle természetfeletti lényeket majd azoktól rettegnek?

Figyelt kérdés
Sok embernek tök nyugis éjszakája lehetne, de ehelyett kitalálja hogy léteznek szellemek, aztán azoktól retteg éjszakánként. Nem lenne egyszerűbb nem kitalálni nem létező dolgokat?
2019. aug. 1. 20:13
 1/10 anonim ***** válasza:
67%

Neked meg nem lenne egyszerűbb a saját dolgoddal foglalkozni ahelyett, hogy megszabod másoknak, mit szabad látniuk és mit nem?!

Igenis léteznek szellemek és attól, mert te még nem tapasztaltál semmit az evilági dolgokon kívül, nem kell kitalációnak minősítened mások tapasztalatait.

Örülj, hogy boldog tudatlanságban élhetsz és nem kell olyan "szörnyektől" rettegned, akikkel esetleg másoknak volt szerencséjük összefutni.

2019. aug. 1. 20:24
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
Visszakérdezek: miért jó az embereknek, hogy unalmukban olyan kategóriában tesznek fel kérdést, amihez semmi közük és amiben nem is hisznek, hogy aztán még jobban hallgatásra ösztönözzék azokat, akik tényleg tapasztaltak létező dolgokat, csak nem mernek róla beszélni, nehogy bolondnak nyilvánítsák őket?
2019. aug. 1. 20:29
 3/10 anonim ***** válasza:
12%
Mert egyszerűbb ez, mint meditáció segítségével felismerni az elmét.
2019. aug. 1. 21:12
 4/10 ******?! ***** válasza:
91%
Ugyanaz az ok, amiért az írók/forgatókönyvírok papírra vetik a gondolataikat. Nem érted, mert rozsdás a fantáziád. Remélhetőleg minél több "kitalált mindenféle természetfeletti lényt" láthatunk a jövőben.
2019. aug. 1. 21:42
 5/10 anonim ***** válasza:
92%
Nem tudom, de konkrétan az egész egyház űzi ezt a játékot. Kitalálnak egy paraszt istent, majd fosnak a pokol tüzétől.
2019. aug. 1. 22:23
 6/10 anonim ***** válasza:

a kérdés jogos a maga módján, én egyszer láttam a mamám szellemét fiatalabb alakban.

Érdekesség, nem igazán ismertem, 2-3 éves koromban hunyt el, és csak mami fotókon láttam. Anyum ismerte föl mikor elmeséltem neki a részleteket.

éjszaka volt és megébredtem, olyasmi érzés volt mintha felébredtem volna de még álmodnék, úgy is reagáltam egyet fordultam és aludtam tovább....vagy csak álom volt?

2019. aug. 2. 07:49
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

Mert hallucinálnak. Ha már a köztudatban benne van ez hogy ez meg ez létezik, akkor persze hogy azt hallucinálják.

Volt egy ilyen történet, hogy az egész falu szellemeket meg szörnyeket látott. Mindenki biztos volt benne hogy a sátán megszállta a falut.

De valójában az történt hogy a roszkenyérben amit ettek egy hallucinogén szer volt.

Mert a roszt megszállta egy élősködő gomba, de ők azt hitték hogy az is a növény része, és megették.

Ettől függetlenül még létezhetnek paranemnormális dolgok.

2019. aug. 2. 07:55
 8/10 anonim ***** válasza:
69%
Akik szellemeket látnak,azok pszichotikus betegek vagy skizofréniában szenvednek. Mert ez egy látási hallucináció. Tudományosan nincs bizonyítva ezek az identitások. Tehát nem léteznek.
2019. aug. 2. 17:47
 9/10 anonim ***** válasza:

Az en valaszomon be fogsz sza...ni! 😀

Szinten latom a szellemeket, nemelyikrol irtam konyvet. +18-as horror kategoria.

Alig varom, hogy ujabb termeszetfelettiben legyen reszem, mert leírom konyvbe es jol hoz a konyhara 😀😀😀

2019. aug. 9. 17:51
 10/10 anonim ***** válasza:
igazad van bevált!!! mondasz egy címet?
2019. aug. 9. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!