Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Van itt valaki, aki hisz nekem?

Van itt valaki, aki hisz nekem?

Figyelt kérdés

Egy hete történt, egy erdőben sátoroztunk pár barátommal. Az éjszaka folyamán többször is furcsa hangokat hallottunk, de nem mertük megnézni, honnan jönnek. Próbáltunk minél hamarabb elaludni, hogy ne kelljen folyamatosan a morgó, cuppogó zajokat hallgatni. De egyszer csak megzörrent az avar, és egy árnyék bontakozott ki. Én, meg a Sanyi nevű haverom kimentünk megnézni, mi lehet az. A látvány borzalmas volt. Egy gorilla-testű szörnyeteg állt előttünk, vérben forgó szemekkel, hat végtaggal, és hatalmas, tágra nyílt, kerek szájjal. Odajött hozzánk, és egészben felszippantotta Sanyit.

Én elfutottam, meg sem álltam, ő meg utánam. Féltem, de legalább a többiek biztonságban voltak. Elértem a közeli faluba, egy páncélozott terepjáró állt ott, néhány furcsa katonával. Fóliaszerű, csillogó ruhát viseltek, és túlméretezett, napellenzőre emléleztető szeműveget. Előkaptak egy különös puskát, és rálőttek a szörnyre. Egy kékesfehér villanást láttam, és egy kráter támadt a helyén. Utána én következtem volna, de ekkor megrándult a kocsijuk. Egy Bagolyszerű lény repült ki belőle, vöröses fémrúddal az elején, és megtámadta őket. Én a káoszt kihasználva elkötöttem a páncélautót, és visszaindultam a táborhelyünkre. De az utolsó kanyarban belémcsapott egy sárga fényű villám, és hirtelen a sátorban feküdtem. Mindenki teljesen nyugodt volt. Kérdeztem, hol van Sanyi, és azt felelték:

-Nem ismerünk semmilyen Sanyit...

Azóta se láttam se őt, se semmi mást aznap éjszakáról. Félek, nem himmé el senki a történetemet, de bízok benne, hogy ti igen.

2019. júl. 30. 21:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
Jó történet volt,na de mi lett a bagollyal?
2019. júl. 30. 22:58
 2/11 anonim ***** válasza:
70%
A kisegítő iskolában úgy látszik, nem működik a nyári felügyelet :/
2019. júl. 30. 23:03
 3/11 anonim ***** válasza:
40%
Nekem tetszik a történeted.Irj belőle sorozatot.😉
2019. júl. 30. 23:49
 4/11 anonim ***** válasza:
12%
Jó anyagot toltatok, az fix.
2019. júl. 30. 23:52
 5/11 anonim ***** válasza:
69%
Gyere le az anyagról sürgősen!!!!!
2019. júl. 31. 19:27
 6/11 anonim ***** válasza:
25%

tetszett, álomnak eltudnám hinni.

A japán szellem világot juttatta eszembe, főleg a Tsuchigumo-t.

Az online világban vannak dolgok amik nehezen tűnnek el. ( facebook, tabló, stb.)

2019. aug. 3. 08:06
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Jo sztori, dolgozd ki jobban es add ki konyvben. Eleg az is, ha a neten keresztul csinalod es e-bookban adod ki.

Ha kersz hozza segitseget, ajanlom magam ☺

Irj priviben...

2019. aug. 9. 17:55
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Talán csak álom volt! Ha ott volt a Sanyi haverod veletek, más miért nem emlékszik? Egyáltalán valaki a taborozás után,otthon kereste Sanyit valaki? Én nyitott vagyok hogy elhigyem de bővebben utána érdekelne még a sztori...
2019. aug. 12. 00:19
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem, olyan volt, mintha Sanyi soha nem is létezett volna.
2019. aug. 12. 09:42
 10/11 anonim válasza:
Durva:o ez mikor történt és hol? Csakhogy elkerüljem a helyet...
2019. aug. 13. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!