Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » A lelket ki lehet szívni a...

A lelket ki lehet szívni a szájon át?

Figyelt kérdés

Láttam a minap egy filmet. Utolsó menedék címmel. Egy boszorkány vénasszony bögrékben tárolta a lelkeket, amiket kiszívott a szájon át. Csak mintha mesterséges lélegeztetést csinált volna beleszívott a szájba és kifújta egy kancsóba. Utána amikor kinyotta az edényt a lélek a mezőre szállt el.

Régebben már hallottam ilyesmit. Lehet, hogy láttam már ezt a filmet vagy egy ezoterikus tanítás része. Végülis, amikor az ember elájúl vagy meghal és mesterségesen lélegeztetik, akkor magához tér sokszor. Lehet pont mert ez az alapja?

A nagyon magas rangú boszorkányok, akik elsajátították a transzcendentális meditációt bírnak ilyen képességgel? Te csináltál már ilyet?

2019. jún. 20. 13:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Akinek a lelke véglegesen elhagyja a testét, az meghal.
2019. jún. 21. 20:47
 12/17 anonim ***** válasza:

Persze!

Egyszerre a tüdővel, szívvel és májjal együtt.

2019. jún. 24. 20:41
 13/17 anonim válasza:
Nem csak ha Isten vagy
2020. aug. 10. 21:05
 14/17 anonim ***** válasza:

ide írtam és törölték, vagy csak akartam?

megakarom nézni a filmet vélemény kifejtése miatt.

Nem nem létezik ilyen, de vannak tippjeim melyik mondásokra építtek a jelenetet. De csak akkor jó ha a boszorkány is úgy viselkedik ahogy a mondásokhoz kell. Negatív, vagy pozitív szerepet játszik?

2020. aug. 11. 21:22
 15/17 Laylah ***** válasza:

"A nagyon magas rangú boszorkányok, akik elsajátították a transzcendentális meditációt bírnak ilyen képességgel?"

Nem. Még elméletben sem lehetséges, gyakorlatban pedig pláne nem. Még egy igazán, rendkívülien tehetséges és jártas személy is maximum csak a fizikai testet tudja apránként leépíteni és elpusztítani, a lélekhez nem tud nyúlni.

2020. aug. 12. 08:54
 16/17 anonim ***** válasza:

8 film címe

"Láttam a minap egy filmet. Utolsó menedék címmel. "

Szerintem a

-A haldoklónak adott "búcsú csók", melytől megnyugszik, megkönnyebbül a test.

S a szenvedő "Ki leheli a lelkét"

S távozva por hüvelyéből (kancsó) elszáll a fellegekbe.

Meg görög mitológiai elem is lehet benne, főleg itt a kancsónál.

Ettől függetlenül ilyen nincs legalábbis úgy ahogy a kérdésben szerepel.

Ha a boszorkány negatív szerepet játszik, akkor ennek a belemagyarázásnak sincs sok értelme... Pedig ezeket használni is szoktuk.

2020. aug. 12. 16:19
 17/17 anonim ***** válasza:

Kiszívni nem, de belelehelni lehet.

Ezt nevezik szájon át lélegeztetéses újraélesztésnek.

2020. aug. 12. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!