Tegyük fel, hogy régebben egyszer idéztem egy lelket le, ha leideztem, akkor automatikusan a pokolba megyek?
Figyelt kérdés
És ha nem, hogy tudom megakadályozni?2017. nov. 17. 23:10
1/7 anonim válasza:
Egy gyertyat kell dugnod a fenekedbe.
2/7 anonim válasza:
Fuss neki mégegyszer!
"automatikusan a pokolba megyek"
" ha nem, hogy tudom megakadályozni?"
Ennek jelentése az, hogy megakadályozni akarod, ne történjen meg, hogy NE KERÜLJ automatikusan a Pokolba!
Tudod, a kettős tagadás = erős állítás!
Nem kell lelket idézned, hogy a Pokolba kerülj.
.
Szellemet, vagy pedig lelket idéztél?
A kettő nem ugyanaz!
3/7 anonim válasza:
Miert foglalkozol magiaval ha nem akarsz a pokolba jutni?? LOL
A pokolba el lehet jutni ilyesmi nelkul is. De tudd, a pokol nem olyan mint ahogy mondjak. Haha
4/7 anonim válasza:
LOL :D
Ja ja, elmész te a pokolba.
5/7 anonim válasza:
Nem hiszek a halál utáni pokolban. Az élet épp eléggé pokoli tud lenni. :-D
6/7 anonim válasza:
Nem. Meg kell bánni Istennek és elmenni gyónni a templomba. Kiegnegsztelésnek el kell menned egy szentmisére és mondani miatyánkot. Meg kell fogadnod, hgy többet nem idézel sátánt.
7/7 anonim válasza:
Keresztény vagy?
Ha igen, akkor ne foglalkozz mágiával. Ahogy írták: akkor is a pokolba kerülhetsz - de így viszont biztos.
Hacsak szívből meg nem bánod, de nem olyannak tűnsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!