Láttam a minap egy filmet. Utolsó menedék címmel. Egy boszorkány vénasszony bögrékben tárolta a lelkeket, amiket kiszívott a szájon át. Csak mintha mesterséges lélegeztetést csinált volna beleszívott a szájba és kifújta egy kancsóba. Utána amikor kinyotta az edényt a lélek a mezőre szállt el.
Régebben már hallottam ilyesmit. Lehet, hogy láttam már ezt a filmet vagy egy ezoterikus tanítás része. Végülis, amikor az ember elájúl vagy meghal és mesterségesen lélegeztetik, akkor magához tér sokszor. Lehet pont mert ez az alapja?
A nagyon magas rangú boszorkányok, akik elsajátították a transzcendentális meditációt bírnak ilyen képességgel? Te csináltál már ilyet?
Túl sok ilyen filmet nézhettél. A valóságban próbálj élni és ne a mesevilágban!
2019. jún. 20. 13:13
2/17 anonim válasza:
Az exem tudta, csak neki kancsó se kellett.
2019. jún. 20. 13:15
3/17 anonim válasza:
Persze, emberek is csak azért halnak meg, mert véletlenül kilélegzik...
2019. jún. 20. 13:17
4/17 A kérdező kommentje:
Valóban van ilyen film. Nem én találtam ki. Már korábban hallottam valahol ilyen spirituális tanítást, de nem emlékszem hol. A nő nem mezei boszorkány, akik a kertesházakban élnek vidéken, hanem egy nagyhatalmú fejlett mágus vagy mi. Az is lehet, hogy egy szívódémon volt. Ismertek ilyent?
2019. jún. 20. 13:21
5/17 anonim válasza:
Hát persze, hogy csináltam már ilyet! A leghíresebb páciensem Barty Kupor Jr. volt.
Üdv, egy Dementor
2019. jún. 20. 13:21
6/17 anonim válasza:
Nem is tudtam, hogy mesterséges lélegeztetésnél kiszívunk, nem pedig fújunk.
2019. jún. 20. 13:45
7/17 anonim válasza:
Nem ártana különbséget tenni film és valóság között.
2019. jún. 20. 14:10
8/17 anonim válasza:
Amit írsz fasság, ilyen a valóságban nincs. Viszont a film címét leírhatnád, érdekel.😀
2019. jún. 20. 14:15
9/17 anonim válasza:
Tapasztalat, ne filmek alapján fejlődj.
2019. jún. 20. 19:47
10/17 Laylah válasza:
Két esetben forulhat elő, hogy egy adott személy testéből eltávozik a lelke. Az egyik a halálközeli élmény/a halál előtti pillanatok, a másik pedig a klinikai halál. Azt hiszem, ezek után világos, hogy miért nem élhet egy ember sem a lelke nélkül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!