Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » A lelket ki lehet szívni a...

A lelket ki lehet szívni a szájon át?

Figyelt kérdés

Láttam a minap egy filmet. Utolsó menedék címmel. Egy boszorkány vénasszony bögrékben tárolta a lelkeket, amiket kiszívott a szájon át. Csak mintha mesterséges lélegeztetést csinált volna beleszívott a szájba és kifújta egy kancsóba. Utána amikor kinyotta az edényt a lélek a mezőre szállt el.

Régebben már hallottam ilyesmit. Lehet, hogy láttam már ezt a filmet vagy egy ezoterikus tanítás része. Végülis, amikor az ember elájúl vagy meghal és mesterségesen lélegeztetik, akkor magához tér sokszor. Lehet pont mert ez az alapja?

A nagyon magas rangú boszorkányok, akik elsajátították a transzcendentális meditációt bírnak ilyen képességgel? Te csináltál már ilyet?

2019. jún. 20. 13:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%

Ez most ugye csak egy vicc??

Túl sok ilyen filmet nézhettél. A valóságban próbálj élni és ne a mesevilágban!

2019. jún. 20. 13:13
 2/17 anonim válasza:
58%
Az exem tudta, csak neki kancsó se kellett.
2019. jún. 20. 13:15
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Persze, emberek is csak azért halnak meg, mert véletlenül kilélegzik...
2019. jún. 20. 13:17
 4/17 A kérdező kommentje:
Valóban van ilyen film. Nem én találtam ki. Már korábban hallottam valahol ilyen spirituális tanítást, de nem emlékszem hol. A nő nem mezei boszorkány, akik a kertesházakban élnek vidéken, hanem egy nagyhatalmú fejlett mágus vagy mi. Az is lehet, hogy egy szívódémon volt. Ismertek ilyent?
2019. jún. 20. 13:21
 5/17 anonim ***** válasza:
88%

Hát persze, hogy csináltam már ilyet! A leghíresebb páciensem Barty Kupor Jr. volt.

Üdv, egy Dementor

2019. jún. 20. 13:21
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem is tudtam, hogy mesterséges lélegeztetésnél kiszívunk, nem pedig fújunk.
2019. jún. 20. 13:45
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem ártana különbséget tenni film és valóság között.
2019. jún. 20. 14:10
 8/17 anonim ***** válasza:
62%
Amit írsz fasság, ilyen a valóságban nincs. Viszont a film címét leírhatnád, érdekel.😀
2019. jún. 20. 14:15
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalat, ne filmek alapján fejlődj.
2019. jún. 20. 19:47
 10/17 Laylah ***** válasza:
Két esetben forulhat elő, hogy egy adott személy testéből eltávozik a lelke. Az egyik a halálközeli élmény/a halál előtti pillanatok, a másik pedig a klinikai halál. Azt hiszem, ezek után világos, hogy miért nem élhet egy ember sem a lelke nélkül.
2019. jún. 21. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!