Feladataim végeztével végezhetek magammal, vagy a karma elintézi, ha már nincs dolgom?
Ha végzel magaddal, mindent kezdhetsz újra.
Amíg dolgod van itt addig itt is leszel.
1.: És ha ez a karmám?
Előző életemben állat voltam, elegem lett, saját akaratból abbahagytam, és most ember vagyok.
Mi van akkor, ha megint működne, és feljebb lépnék?
Ha pedig nem, akkor újrakezdem, nagy ügy!
Csak elméleti kérdés egyébként!
És miért van az a hazugság, hogy a lélek szabad?
Ne csináld ezt és azt, mert valami sunyi szemét jól kicsesz veled!
És ha valaki folyamatosan öngyilkos lenne minden egyes életében? Akkor bek*phatná a karma, vagy akármi is szórakozgat!
7.: Szép volt!
Bár az elbagatellizálásodban használhattad volna a "fiam" -vagy még jobb a "kisfiam"- szót is :)
Kérdésedből kiderül, nem tudod mi a feladatod.
Feladatod a folyamatos tanulás a tökély, a megvilágosodás eléréséig.
Ebből következik, 'ha már nincs dolgod', akkor is lehet még tennivalód itt a földön: mások, a megfelelő szintet már elértek tanítása, szellemi vezetése.
A feladatod tehát ismert, (fent leírva), a módszerek viszont kevésbé függenek tőled.
Mostani életedben előző életeid okozatát éled meg, az okokat nem ismered, nem ismerheted.
Az öngyilkosság olyan 'bűn', mint az elemi második osztályából kimaradva teng-lengesz életedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!