Meditálás alatt miért látok bevillanó lila és zöld színű fényeket? És egy szempárt?
3 hónapja kezdtem meditálni napi rendszerességgel 1 órát.
Kezdetben intenzív fejfájásom volt tőle, de az már elmúlt vagy nagyon ritkán észlelem.
Bevillanó fényeket látok 10-15 másodpercig ami kb percenként ismétlődik. Legtöbbször zöld és lila színű fényeket.
Gyakran látok egy szempárt is vagy 1 "szemet".
És érthetetlen alakzatokat is szoktam látni.
A fényeket késő este a sötétben is "látom" meditálás alatt.
Néha körívben rajzolódnak ki a fények és a kör közepén sötét színt látok.
Nem vagyok cukorbeteg és a látásom is tökéletes.
Kezdetben egyáltalán nem tapasztaltam ilyeneket.
Volt már nektek hasonló tapasztalatotok?
Köszönöm
27/nő
ha elhiszem amit írsz, már pedig eléggé szkeptikus vagyok,
mégis milyen meditációt csinálsz a meditációk kb 300 fajtájából?
Az elég fontos lenne.
Sajnos nem tudok benned olyannyira szétbontva áskálódni, hogy erre választ adjak, de valami olyasmi, mintha a jelenlegi formádban ezek egyfajta szimbolizmusok lennének.
Kb mintha jelelni akarnának neked fentről, de nem, mert ezt a te elméd alkotja a meditációdban futattot gyakorláshoz. Szóval mellékesen látod ezeket, s egyszerre lehetne teljesen más is, csak jelenleg olyan formában vagy, ami miatt véletlenszerűen színek kombinációit látod.
A szempár kb ugyanez, csak még inkább egy lényegtől távolabb lévő szimbolikus manifesztációja az elmédnek.
1#, végtelen, nem pedig 300 meditációs gyakorlati forma létezik. Vagy pedig 1, ami ugyanaz, de sehogy sem 300.., még ha nézőpontokkal különböztetjük sem jön ki sehigy se a 300.
Nagyon kevés tudásod van még. Inkább csináld, ne beszélj róla.
Red vixen inkább ne válaszoltál volna :/
Azért látsz mert az elméd a saját programja alapján működött egész életedben és nincs hozzászokva, hogy ébren pihen ezért mindent amivel elcsalhatja a figyelmed (ismét gondolkodásra ösztönözhet) be fog vetni. A képzeleted és az emlékeid a legfőbb hatalma feletted de ha nem tud irányítani velük lassan leáll. Neki olyan pihenni mint meghalni ezért akár a legborzasztóbb félelmeid is eléd tárhatja csak hogy megszerezze a figyelmed és működtetni tudja önmagát. Kitartás, nyugalom. Amit ilyenkor látsz nem igazi
6:20-as vagyok
Akkor a legegyszerűbb módszer a tapasztalataid okainak kiderítésére, ha megkérdezed az embert, aki megtanított a meditáció ezen formájára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!