JdfGabrella kérdése:
Lehet hogy ő az előző életemben a férjem volt?
Figyelt kérdés
Még az iskolás koromban volt 1 Dani nevű barátom. Mindketten májusban születtünk és 1 lakótelken laktunk. Az iskolában mellettem ült. De ami a legdurvább: Karácsonyi húzás volt és én az ő nevét húztam és ő meg az én nevemet.2019. márc. 26. 19:26
2/9 anonim válasza:
Tudtam, hogy nem kellett volna ebbe a kategóriába jönnöm. Már menekülök is.... :/
3/9 anonim válasza:
Én inkább azt mondanám: Az igaz szerelmet és lelki társat még az ördög is talicskán tolja a másik után. Adj neki egy esélyt.
4/9 anonim válasza:
Lakótelken :D Csak úgy bugyog az értelem.
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
Kizárt!
Csak a magukat ezotériában jártas okosnak tartók hiszik azt, hogy ebben az életben találkoznak az előző élet ismerősei/rokonai/egymáshoz tartozói!
8/9 anonim válasza:
A kérdező vagyok és gondolom hogy a jövőben vagy ő lesz férjem vagy nem.
9/9 anonim válasza:
Sokmindenkije lehettetek egymásnak előző életekben. A lényeg, hogy már korábban is volt összhang köztetek. Vagy mindkettőtökben vannak olyan karmarészek, amik egy embernél voltak korábban. (Aki ezt a mondatot nem érti, kérem, ne basszon le, hogy baromság, mert az egész reinkarnáció eleve így működik, karmarészletek állnak össze emberekké sok korábbi személy által létrehozva.) Az ember minél öregebb, annál jobban látja, hogy hány ilyen jellegű ismeretsége volt már, és mi fejlődött ki belőle. Sokszor távoli kedves ismerős marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!