Miért kell ilyen fiatalon meghalnom? Mit hibáztam? Következő életemben lesz lehetőség segítenem az embereken? Kell félnem a haláltól?
Figyelt kérdés
Mindig is egy jó ember voltam, egy jólelkű, jószívű kisgyerek.. Sajnos túl későn tudtam meg hogy neurólogiai elváltozásom van.. Tizenhét évet éltem csak még, és úgy segítettem volna az embereken, meg szerettem volna élni is még, mint az átlagemberek.. Nagyon szomorú vagyok.. Csak tizenhét év :( sajnálom hogy így alakult ez, de nem tudom visszafordítani az időt, bár tehetném.. Nem sok boldogságom volt ebben az életben :(2018. dec. 29. 17:14
21/43 A kérdező kommentje:
Nem kell félnem akkor?
2018. dec. 29. 17:59
22/43 anonim válasza:
ez nem a szklerózis multiplex?
kérd ki több orvos véleményét is, ne hallgass egyre, ha még nem kértél több véleményt!
23/43 anonim válasza:
Semmi okod félni! Senkinek sincs. Csak hazatérünk az egységbe ahonnan jöttünk. Ennyi. De ki fog dobni megint. A szokásaink által újragenerálódunk kb ~ ugyanabba az állapotba mint ahogy elmentünk. A kulcs hogy milyen szokáshalmazt viszel el innen a "tárháztudatban,, a végén. Az lesz a mag - amiből újra nő az élet...
24/43 A kérdező kommentje:
Tényleg? Minden vágyam az, hogy segíthessek az embereken, állatokon.. ❤️
2018. dec. 29. 18:06
25/43 A kérdező kommentje:
Ebben az életben ez nem adathatott meg
2018. dec. 29. 18:07
26/43 anonim válasza:
Ez a legnemesebb cél..! Biztos vagyok benne hogy nem lesz baj. Bízz magadban! Nagyszerű célod van... Kitartás Neked :)
27/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm barátom! Minden jót kívánok neked!
2018. dec. 29. 18:12
28/43 anonim válasza:
Még nem sikerült eldöntenem, hogy a kérdező
a) tényleg beteg
b) kamukérdéssel provokál
c) teljesen hülye.
A b-re tenném a tétemet.
29/43 anonim válasza:
Az utolsónak igaza van!Ha mindezt viszont komolyan gondolod akkor keress fel egy pszichiàtert majd az segít rajtad!A màsik idiótànak,aki meg itt baromsàgokkal biztat, annak is elkelne az orvosi segítsèg!Isten barmai...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!